Groupama Ασφαλιστική: Στηρίζει τον ιστιοπλόο Δημήτρη Παπαδημητρίου

Η Groupama Ασφαλιστική θα συνεχίσει και το 2023, για μία ακόμα χρονιά, να υποστηρίζει το νεαρό αστέρι της ιστιοπλοΐας, Δημήτρη Παπαδημητρίου, παραμένοντας αρωγός των προσπάθειών του για ακόμα μεγαλύτερες διακρίσεις σε εθνικό και διεθνές επίπεδο.

Ο Δημήτρης Παπαδημητρίου, αθλητής του Ναυτικού Ομίλου Βουλιαγμένης, με τη σκληρή δουλειά, την επιμονή, το πάθος αλλά και τον επαγγελματισμό που τον διακρίνει, κατάφερε και φέτος να ξεχωρίσει και να αποδείξει ότι παραμένει πάντα σταθερά προσηλωμένος στους υψηλούς στόχους του. Ο νεαρός ιστιοπλόος της «Groupama Ασφαλιστική Sailing Team», το 2022 κέρδισε την πρώτη θέση στους άνδρες, για δεύτερη συνεχόμενη χρόνια, στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα, έπειτα από 6 ημέρες συνεχόμενων σκληρών αγώνων.

Με αφορμή την ανανέωση της χορηγίας, ο Γενικός Διευθυντής της Groupama Ασφαλιστικής κ. Χρήστος Κάτσιος σχολίασε: «Η Groupama Ασφαλιστική θα συνεχίσει να βρίσκεται έμπρακτα στο πλευρό του Δημήτρη Παπαδημητρίου, του αθλητή που με τις συνεχείς επιτυχίες του έχει θέσει υψηλά τον πήχη και συνεχίζει τη μακρά παράδοση της χώρας μας ως υπολογίσιμης δύναμης στο απαιτητικό άθλημα της ιστιοπλοΐας σε παγκόσμιο επίπεδο. Του ευχόμαστε κάθε επιτυχία και θα είμαστε σίγουρα δίπλα του!».