Ο Ραδιομαραθώνιος της ομάδας του «THE MAPPES SHOW» προσφέρει 21.500 ευρώ στο Σωματείο «ΕΛΙΖΑ»

Η ακούραστη ομάδα των «THE MAPPES SHOW» ολοκλήρωσε με απόλυτη επιτυχία το στόχο της. Με την συγκέντρωση του ποσού των  21.500 ευρώ κατάφερε να συμβάλλει με τον καλύτερο τρόπο στην έμπρακτη ενίσχυση των στόχων του Σωματείου «ΕΛΙΖΑ» για την πρόληψη, παραμέληση και κακοποίηση των παιδιών.

Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος, η Ιωάννα Λαΐου, ο Βασίλης Βλάχος και η Βασιλική Μπαρδάνη αφύπνισαν δεκάδες ακροατές, παραμένοντας στο studio του 104.6 Μy Radio επτά ημέρες 24 ώρες το 24ωρο, μεταδίδοντας μουσικές αφιερώσεις και μηνύματα αγάπης.

Ο Ραδιομαραθώνιος της ομάδας του «THE MAPPES SHOW» διήρκεσε από τις 15 μέχρι τις 21 Δεκεμβρίου συνεχίζοντας με συνέπεια για έκτη συνεχή χρονιά τη συμβολή του στην κοινωνική προσφορά και αλληλεγγύη.

Συνολικά 155 ώρες, μέρα και νύχτα, η αγαπημένη ραδιοφωνική παρέα φιλοξένησε πολύ σημαντικούς καλεσμένους, από τον χώρο της τέχνης, της τηλεόρασης, της πολιτικής και του αθλητισμού. Αγαπημένοι ερμηνευτές και μουσικοί χάρισαν 25 ώρες επιτυχημένου live μουσικού περιεχομένου ενώνοντας τη φωνή τους για τους σκοπούς του Σωματείου «ΕΛΙΖΑ».

Ανάμεσά τους, οι: Κωνσταντίνος Αργυρός, Μελίνα Ασλανίδου, Νίκος Βέρτης, Λένα Ζευγαρά, Νατάσα Θεοδωρίδου, Πέτρος Ιακωβίδης, Ηλίας Καμπακάκης, Πάνος Κιάμος, Νίκος Μακρόπουλος, Χρήστος Μάστορας (Μέλιsses), Γιάννης Πλούταρχος, Αντώνης Ρέμος, Γιώργος Σαμπάνης, Μιχάλης Χατζηγιάννης, Josephine. Στον Ραδιομαραθώνιο βρέθηκαν και μίλησαν για τον σημαντικό σκοπό του η Υπουργός Παιδείας και Θρησκευμάτων Νίκη Κεραμέως, ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης, η Σίσσυ Χρηστίδου, ο Παύλος Σταματόπουλος.

Το Σωματείο «ΕΛΙΖΑ», έχει αφιερώσει το έργο του στο να προλαβαίνει ή να παρεμβαίνει πρώιμα, προκειμένου να σταματήσει το φαινόμενο της κακοποίησης παιδιών, προτού αυτό τραυματίσει για πάντα την ψυχή και την ενήλικη ζωή τους. Σκοπός του είναι η πρόληψη της σωματικής, σεξουαλικής και ψυχικής κακοποίησης και παραμέλησης των παιδιών.

Το studio του 104.6 My Radio γέμισε με αγάπη, ζεστασιά, συγκινητικές ερμηνείες και την πιο ουσιαστική ευχή: να εξαλειφθεί η οποιαδήποτε μορφή βίας εις βάρος των παιδιών.

Εκτός από την μοναδική ηχητική εμπειρία, φέτος το 104.6 My Radio έγινε το πρώτο ελληνικό ραδιόφωνο που έδωσε στους ακροατές τη δυνατότητα να παρακολουθούν απευθείας εικόνα από το studio μέσα από την ιστοσελίδα του σταθμού myradio1046.fm αλλά και μέσα από την υβριδική πλατφόρμα MEGA PLAY στην επιλογή «Ραδιόφωνο».

Και φέτος, το «THE MAPPES SHOW» ξενύχτησε για το Σωματείο «ΕΛΙΖΑ». Με την ευχή ότι κάποτε, όλα τα παιδιά, θα μπορούν να κοιμούνται ήσυχα!