Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός: Εορταστική εκδήλωση για τα παιδιά του Παραρτήματος Αποθεραπείας και Αποκατάστασης Παιδιών με Αναπηρίες Βούλας

Η γιορτή, η οποία διοργανώνεται από τους Εθελοντές του Τομέα Κοινωνικής Πρόνοιας του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού που δραστηριοποιούνται στο εν λόγω Παράρτημα, θα περιλαμβάνει μουσική με DJ που τόσο αγαπούν τα παιδιά, προσφορά γεύματος από τους Εθελοντές Κοινωνικής Πρόνοιας του ΕΕΣ, καθώς και διάθεση προσωποποιημένων δώρων σε περίπου 80 παιδιά που φιλοξενούνται εκεί, παρουσία του Προέδρου του ΕΕΣ, Dr. Αντώνιου Αυγερινού, Εθελοντών Κοινωνικής Πρόνοιας ΕΕΣ από την ευρύτερη δεξαμενή του Σώματος, καθώς και στελεχών του Τομέα.

Ο Τομέας Κοινωνικής Πρόνοιας ΕΕΣ υποστηρίζει επί σειρά ετών το Κέντρο με Πολυμελή Ομάδα Εθελοντών Κοινωνικής Πρόνοιας. Οι εθελοντές του Τομέα επισκέπτονται το Παράρτημα σε εβδομαδιαία βάση, κάθε Τρίτη, ανταποκρινόμενοι στο αίτημα του ιδρύματος για συναισθηματική στήριξη, δημιουργική απασχόληση και ψυχαγωγία των παιδιών και προσφέρουν εθελοντικά τις υπηρεσίες τους, σε συνεργασία με τους υπευθύνους του Κέντρου. Επιπλέον, προγραμματίζουν εκδηλώσεις ψυχαγωγικού και επιμορφωτικού χαρακτήρα, εξόδους στην κοινότητα, επισκέψεις σε χώρους πολιτισμού, παρακολούθηση θεατρικών παραστάσεων κ.α.