Tο ATHENS METRO MALL στηρίζει το κοινωνικό έργο ΜΚΟ, ιδρυμάτων και συλλόγων

Σημαντικές πρωτοβουλίες στον τομέα της Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης ανέλαβε στη διάρκεια της εορταστικής περιόδου το αγαπημένο εμπορικό κέντρο των Νοτίων Προαστίων ATHENS METRO MALL, στηρίζοντας το κοινωνικό έργο μη κυβερνητικών οργανώσεων, ιδρυμάτων και συλλόγων.

Συγκεκριμένα, καθ’ όλη τη διάρκεια του Δεκεμβρίου, φιλοξενήθηκαν στο ATHENS METRO MALL φιλανθρωπικά ιδρύματα που φροντίζουν για την αξιοπρεπή διαβίωση οικογενειών με οικονομικά προβλήματα και παιδιών που χρήζουν ιατρικής περίθαλψης. Όλες οι ΜΚΟ είχαν την ευκαιρία να ενημερώσουν τους χιλιάδες επισκέπτες του εμπορικού κέντρου για το έργο που προσφέρουν και τη φιλοσοφία γύρω από τη λειτουργία τους.

Τα ιδρύματα και οι σύλλογοι που φιλοξενήθηκαν στο ATHENS METRO MALL ήταν, το Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος), Το Χαμόγελο του Παιδιού, το Κέντρο Ειδικής Εκπαίδευσης Παιδιών με Ειδικές Ανάγκες (Κ.Ε.Ε.Π.Ε.Α.) «Ορίζοντες», η Ελληνική Εταιρία Προστασίας & Αποκατάστασης Αναπήρων Προσώπων (ΕΛΕΠΑΠ), η Ελληνική Εταιρία για τη Σκλήρυνση κατά Πλάκας, το Σωματείο Γονέων, Κηδεμόνων & Φίλων Ατόμων με Αναπηρίες «Ερμής», η Αστική μη Κερδοσκοπική Εταιρεία «ΦΑΙΝΑΡΕΤΗ», , η Ένωση Εικαστικών Φίλων, Γονέων & Παιδιών με καρκίνο «Η ΛΑΝΑΣΣΑ», ο Φιλανθρωπικός Οργανισμός «Θεόφιλος» για τη στήριξη των πολύτεκνων οικογενειών, , ο Σύλλογος «Φροντίδα», ο Σύλλογος «Παιδί και Δημιουργία» για παιδιά με αιματολογικές παθήσεις & Σύνδρομο Down και το Εθελοντικό Συντονιστικό Κέντρο “Humanity Greece”.

Δίπλα, ωστόσο, και στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Αγίου Δημητρίου, καθώς και τους αθλητικούς συλλόγους του Δήμου στον οποίο εδρεύει, όπως και των όμορων Δήμων, βρέθηκε το ATHENS METRO MALL για ακόμα μία χρονιά, συνεισφέροντας στην κάλυψη των λειτουργικών τους εξόδων. Επίσης στήριξε έμπρακτα δομές φροντίδας ηλικιωμένων, προσφέροντας τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης.