H JTI αναγνωρίζεται ως #1 «Κορυφαίος Εργοδότης» στην Ελλάδα

H JTI απέσπασε για 3η συνεχή χρονιά την ύψιστη διάκριση του Νο. 1 «Κορυφαίου Εργοδότη» στην Ελλάδα και συγκαταλέγεται σταθερά για 11η χρονιά στους «Κορυφαίους Εργοδότες» ανάμεσα στις εταιρείες που αξιολογήθηκαν και αναγνωρίστηκαν από το Top Employers Institute στη χώρα μας.

Ο διεθνούς κύρους οργανισμός  που αναγνωρίζει την αριστεία στις πρακτικές για το ανθρώπινο δυναμικό, ανέδειξε Νο1 «Κορυφαίο Εργοδότη» τη JTI στην Ελλάδα για τη συνεχή δέσμευση της εταιρείας και την καινοτόμο προσέγγιση στην ισότητα, με την παροχή ίσων ευκαιριών και αμοιβών σε ολόκληρη την εταιρεία και την ευημερία των εργαζομένων μέσω κορυφαίων πρωτοβουλιών, όπως η ευέλικτη εργασία, δράσεις για την περισσότερο ενίσχυση της συμπεριληπτικής και ποικιλόμορφης κουλτούρας, η πολιτική γονικής άδειας κ.ά.

Με αφορμή τη διάκριση αυτή, η CEO της JTI Hellas κ. Lili Zigoslu σχολιάζει: «Στη JTI αισθανόμαστε περήφανοι για τη διάκριση αυτή που συνιστά την αναγνώριση και τη δικαίωση των προσπαθειών όλων των εργαζομένων της JTI. H διάκριση αυτή στέλνει ένα ηχηρό μήνυμα στους τρέχοντες αλλά και μελλοντικούς μας εργαζομένους: Ότι σκοπεύουμε να συνεχίσουμε με όλες μας τις δυνάμεις, με επιμονή και συνέπεια, να σημειώνουμε πρόοδο στη βελτίωση της ευημερίας των εργαζομένων μας και να υποστηρίζουμε τη διαμόρφωση ενός πιο συμπεριληπτικού και ποικιλόμορφου περιβάλλοντος, παρέχοντας σε όλους τους συναδέλφους μας την ευκαιρία να αναπτύσσουν περαιτέρω και με όρους ισότητας τη σταδιοδρομία τους. Αυτή η πιστοποίηση αποτελεί βασικό συστατικό για την προσέλκυση και τη διατήρηση κορυφαίων ταλέντων. Άλλωστε οι άνθρωποι της JTI είναι αυτοί που μας έκαναν αυτό που είμαστε σήμερα. Και είναι αυτοί που θα συνεχίσουν να μας καθορίζουν αύριο. Και οφείλουμε να παραδεχθούμε ότι αυτό που στην πραγματικότητα καθιστά τη JTI μοναδικό Κορυφαίο Εργοδότη είναι ότι νοιαζόμαστε πραγματικά για όλους τους εργαζόμενούς  μας όπως νοιάζονται και αυτοί για την εταιρεία».

Σε παγκόσμιο επίπεδο, η JTI αναγνωρίζεται ως Παγκόσμιος Κορυφαίος Εργοδότης από το Top Employers Institute επί 9 συνεχόμενα χρόνια συνιστώντας έναν από τους μόλις 15 κορυφαίους εργοδότες παγκοσμίως που αναγνωρίστηκαν φέτος για τις εξαιρετικές πολιτικές και πρακτικές ανθρώπινου δυναμικού. Να σημειωθεί ότι η JTI έχει πιστοποιηθεί ως Κορυφαίος Εργοδότης σε 62 χώρες σε σύνολο 130 αγορών στις οποίες δραστηριοποιείται αλλά και συνολικά σε 5 επιμέρους περιφέρειες: Στην Ευρώπη, την Αφρική, την Ασία-Ειρηνικό, τη Βόρεια Αμερική και τη Μέση Ανατολή.

Η JTI έχει θέσει φιλόδοξους στόχους για τα επόμενα χρόνια προς όφελος των εργαζομένων στοχεύοντας στην ενίσχυση της θέσης της ως Κορυφαίος Εργοδότης. Παράλληλα, θα συνεχίσει να εστιάζει στην ευημερία του ανθρώπινου δυναμικού της παρέχοντας πρόσβαση και ενθαρρύνοντας πολυάριθμες ομαδικές πρωτοβουλίες που εστιάζουν στην ισορροπία μεταξύ εργασιακής/προσωπικής ζωής και την προσωπική βελτίωση.