92 Ελληνοκύπριοι και Τουρκοκύπριοι επιχειρηματίες υπέβαλαν αίτηση στα Stelios Bi-communal Business Cooperation Awards 2023

Με τη συμμετοχή 92 Ελληνοκύπριων και Τουρκοκύπριων επιχειρηματιών, ολοκληρώθηκε την Παρασκευή 27 Ιανουαρίου 2023 η διαδικασία υποβολής αιτήσεων για τα Stelios Bi-communal Business Cooperation Awards 2023.

Συνολικά 46 Δικοινοτικές ομάδες, αποτελούμενες από έναν Ελληνοκύπριο και έναν Τουρκοκύπριο επιχειρηματία, υπέβαλαν την κοινή αίτησή τους και διεκδικούν το χρηματικό έπαθλο των 20.000 ευρώ (10.000 ευρώ για κάθε επιχειρηματία). Ο Σερ Στέλιος Χατζηιωάννου, Δημιουργός και Ιδιοκτήτης της easy family of brands και Ιδρυτής και Πρόεδρος του Stelios Philanthropic Foundation (https://steliosfoundation.com.cy/) θα προσφέρει το χρηματικό έπαθλο στις 10 καλύτερες επιχειρήσεις που θα καταφέρουν να διακριθούν.

Η Τελετή Απονομής και η ανακοίνωση των 10 νικητριών ομάδων, που θα μοιραστούν το συνολικό ποσό των 200.000 ευρώ, θα πραγματοποιηθεί διαδικτυακά την Τρίτη 21 Μαρτίου 2023 στις 17.00 (ώρα Κύπρου) με τον Σερ Στέλιο Χατζηιωάννου να συγχαίρει τους νικητές μέσω zoom. Τη διαδικτυακή τελετή θα μπορούν να παρακολουθήσουν και οι 46 ομάδες που διεκδικούν το βραβείο, καθώς και οι εκπρόσωποι των μέσων ενημέρωσης.

Αξίζει να σημειωθεί ότι και φέτος τα Stelios Bi-Communal Awards 2023, επικεντρώνονται αποκλειστικά στην επιχειρηματική συνεργασία Ελληνοκυπρίων και Τουρκοκυπρίων, γι’ αυτό και δικαίωμα συμμετοχής στο διαγωνισμό είχαν ομάδες Ελληνοκυπρίων και Τουρκοκυπρίων των οποίων η επιχείρηση, έχει ετήσιο κύκλο εργασιών τουλάχιστον δέκα χιλιάδων ευρώ και εργοδοτεί άλλο ένα άτομο, πέραν του ιδιοκτήτη.

Υπενθυμίζεται ότι η Απονομή των Βραβείων Δικοινοτικής Επιχειρηματικής Συνεργασίας “Stelios Bi – Communal Awards for Business Co-operation 2023”, αποτελεί την 13η διοργάνωση στην Κύπρο με την πρώτη να διοργανώνεται το 2009, ενώ η συνολική αξία των Βραβείων μέχρι σήμερα, περιλαμβανομένου και του φετινού ποσού των 200.000 ευρώ, ανέρχεται στα 4.190.000 ευρώ.