Rimmel: Έλαβε διεθνή cruelty-free πιστοποίηση Leaping Bunny

H Rimmel σε συνεργασία με τον επίσημο φορέα πιστοποίησης Cruelty Free International κατάφερε να λάβει την πιστοποίηση Leaping Bunny. Αυτό σημαίνει ότι ΟΛΑ τα προϊόντα της Rimmel έχουν πιστοποιηθεί ως cruelty free στο πλαίσιο του προγράμματος Leaping Bunny. Τώρα, δεν χρειάζεται να διαλέξετε ανάμεσα στην ομορφιά που αγαπάτε και τις αληθινές σας αξίες.

Η Rimmel πιστεύει στην ομορφιά χωρίς συμβιβασμούς: στην ομορφιά που είναι ευγενική προς εμάς και ταυτοχρόνως “Good for the Planet” (ευγενική προς τον πλανήτη), σε μια cruelty free ομορφιά. Ως ένα από τα μεγαλύτερα παγκόσμια brand καλλυντικών με παρουσία σε περισσότερες από 80 χώρες, η Rimmel είναι περήφανη που έχει πιστοπoιηθεί ως cruelty free και έχει δεσμευτεί να συνεισφέρει στην παγκόσμια προσπάθεια για τον τερματισμό των δοκιμών και των πειραμάτων πάνω σε ζώα που γίνονται με σκοπό την αξιολόγηση της ασφάλειας των προϊόντων και των συστατικών στη βιομηχανία ομορφιάς.

Το πρόγραμμα Cruelty Free International Leaping Bunny αποτελεί ένα διεθνώς αναγνωρισμένο πρότυπο ότι ένα προϊόν είναι cruelty free, πιστοποιώντας πως μια εταιρεία δεν έχει πειραματιστεί σε ζώα, τόσο όσον αφορά στο τελικό προϊόν όσο και στις πρώτες της ύλες και πως έχει δεσμευτεί πραγματικά να βοηθήσει στον τερματισμό των δοκιμών σε ζώα. Το Leaping Bunny προϋποθέτει την τήρηση cruelty free πρoτύπων πέρα ​​από τις νομικές απαιτήσεις. H Rimmel έχει ορίσει μία ημερομηνία διακοπής των δοκιμών ενώ παρακολουθεί προληπτικά τους προμηθευτές της για να διασφαλίσει ότι τα προϊόντα συνεχίζουν να συμμορφώνονται με τα κριτήρια του Leaping Bunny. Το σύστημα παρακολούθησης των προμηθευτών της ελέγχεται επίσης ανεξάρτητα.