Ένωση Ελλήνων Εφοπλιστών (ΣΥΝ – ΕΝΩΣΙΣ): Προσφέρει 6 ασθενοφόρα στο ΕΣΥ

μασταν, είμαστε και θα είμαστε δίπλα στη Δημόσια Υγεία, με πράξεις και όχι με λόγια”, δήλωσε η Πρόεδρος της Ένωσης Ελλήνων Εφοπλιστών, κα. Μελίνα Τραυλού με αφορμή τη νέα δωρεά ακόμη 6 ασθενοφόρων για τις ανάγκες του Εθνικού Συστήματος Υγείας.

Ήδη έχουν προσφερθεί, τα τελευταία χρόνια, πάνω από 80.000.000 ευρώ για την υλοποίηση δράσεων κι έργων στους τομείς της υγείας, της παιδείας, της πρόνοιας και της στήριξης των ευπαθών ομάδων και της αντιμετώπισης κρίσεων.

H Πρόεδρος της Ένωσης Ελλήνων Εφοπλιστών, κα. Μελίνα Τραυλού σε δήλωσή της τόνισε: «Η Υγεία είναι το ύψιστο κοινωνικό αγαθό. Το έργο, ιδιαίτερα που επιτελείται στο ΕΚΑΒ και αφορά στην άμεση και αποτελεσματική πρόσβαση στις υπηρεσίες υγείας, αγγίζει όλους τους πολίτες, αλλά και όλους τους επισκέπτες, σε όλη τη χώρα. Ένα «ευχαριστώ καρδιάς» στις γυναίκες και στους άνδρες που εργάζονται σε όλες τις βαθμίδες του ΕΚΑΒ. Με γεμίζει υπερηφάνεια που ως Ένωση Ελλήνων Εφοπλιστών, τόσο συλλογικά, μέσω της ΣΥΝ-ΕΝΩΣΙΣ, όσο και ατομικά μέσω μελών του ελληνικού εφοπλισμού, συμβάλλουμε διαχρονικά και καθοριστικά στη λειτουργία του ΕΚΑΒ. Θεωρούμε χρέος μας, ως Ελληνίδες και Έλληνες πολίτες, να σταθούμε στο πλευρό των ιατρών, νοσηλευτών, διασωστών, που υπηρετούν το Εθνικό Σύστημα Υγείας. Τα νέα ασθενοφόρα διευκολύνουν το δύσκολο έργο τους και την παροχή άμεσης ιατρικής βοήθειας σε κάθε άνθρωπο που τη χρειάζεται σε κάθε περιοχή της πατρίδας μας. Ήμασταν, είμαστε και θα είμαστε δίπλα στη Δημόσια Υγεία, με πράξεις και όχι με λόγια».