SolidarityNow: Ανθρωπιστική βοήθεια στους πληγέντες από τους καταστροφικούς σεισμούς σε Τουρκία και Συρία

Σε αυτή την συγκυρία ασύλληπτης τραγωδίας για τους συνανθρώπους μας στην Τουρκία και στη Συρία, το SolidarityNow, με θεμέλιο την πανανθρώπινη αξία της αλληλεγγύης, στέκεται στο πλευρό όλων εκείνων που βιώνουν την απώλεια και τις τραγικές συνέπειες του καταστροφικού σεισμού.

Το SolidarityNow, προγραμματίζει ήδη τη μεταφορά ανθρωπιστικής βοήθειας στις πληγείσες περιοχές. Σαν πρώτο βήμα, θα βρεθούν άμεσα στο πεδίο έμπειρα στελέχη της Οργάνωσης στη διαχείριση κρίσεων, με τη συνεργασία των τοπικών αρχών, οργανώσεων και των Ηνωμένων Εθνών. Μέσα από την ενεργοποίηση και τη συλλογική προσπάθεια, στόχος είναι να προσφερθεί άμεσα και αποτελεσματικά παροχή κατάλληλης φροντίδας στους επιζώντες και υποστήριξη σε όλους εκείνους που έχουν ανάγκη.

Ο Πρόεδρος του SolidarityNow, Στέλιος Ζαββός, δήλωσε: «Στη δίνη των τραγικών γεγονότων, οφείλουμε να αναλάβουμε δράση. Οφείλουμε με όλες μας τις δυνάμεις να σταθούμε αποφασιστικά δίπλα στους συνανθρώπους μας που δοκιμάζονται, κάνοντας την αλληλεγγύη πράξη και δέσμευση».