Το Πανελλήνιο και η ζωγραφική γίνονται ένα στο τελευταίο workshop εμπνευσμένο από την δεκαετία των 60’s

Το Πανελλήνιο, ο πρώτος σταθμός ολοκληρωμένης εξυπηρέτησης αυτοκινήτων, υπενθυμίζει όμορφες δραστηριότητες της εποχής, συνεχίζοντας με εβδομαδιαία workshops τις δράσεις από τη δεκαετία των 60’s, στο χώρο του παραδοσιακού καφενείου που φιλοξενεί ο σταθμός στο εσωτερικό του.

Μία ακόμα εβδομάδα προσθέτει το Πανελλήνιο στο πλέον πλούσιο portfolio του με θεματικά workshops της εποχής. Σε συνεργασία με το κέντρο Κύκλοι Δημιουργικής Έκφρασης Κοιν.Σ.ΕΠ, στις 8 Φεβρουαρίου, φιλοξενήθηκε στο Πανελλήνιο Καφενείο, ένα workshop με θεματολογία τη «Ζωγραφική σε ύφασμα με μοτίβα ‘60s»

Κατά την διάρκεια του workshop oι συμμετέχοντες διδάχθηκαν την διαδικασία μεταφοράς σχεδίων σε ύφασμα, τα στάδια της ζωγραφικής διαδικασίας, συμβουλές χρωματολογίας αλλά και tips για έμπνευση και διαφορετικές χρήσεις της τεχνικής.

Διατηρώντας το ύφος και το στυλ της μόδας της δεκαετίας, διακοσμήθηκαν υφασμάτινες τσάντες με σχέδια εμπνευσμένα από την δεκαετία του ’60. Τα γεωμετρικά μοτίβα και τα ζωντανά χρώματα της δεκαετίας του 1960, διαχρονικά και ταυτόχρονα επίκαιρα, αποτέλεσαν την απόλυτη πηγή έμπνευσης για να ζωγραφίσουν όλοι οι καλεσμένοι υφασμάτινες τσάντες για κάθε στιγμή της ημέρας!

Αναδημιουργημένο, με φιλοσοφία «Η εξυπηρέτηση ως εμπειρία», το Πανελλήνιο διατηρεί στοιχεία από την ατμόσφαιρα του 1960 με το αυθεντικό καφενείο, την έκθεση κλασικών αυτοκινήτων και την προσωποποιημένη εξυπηρέτηση. Κυρίως, στόχος του είναι κάθε μήνα να ταξιδεύει με ξεχωριστούς τρόπους το κοινό του σήμερα, σε μία από τις πιο χαρακτηριστικές και ξεχωριστές δεκαετίες.