Make-A-Wish: Στις 13 Μαρτίου η ετήσια Βραδιά του Ευχαριστώ

To Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος) σάς καλεί στην ετήσια Βραδιά του Ευχαριστώ. Φέτος, η εκδήλωση την οποία παρακολουθούν πάνω από 1.000 φίλοι του οργανισμού, θα έχει θέμα την “X…αστεριά”. Πλήθος γονέων και παιδιών θα μοιραστούν τις δικές τους ιστορίες και θα μας δώσουν μία «νότα»… ΑΣΤΕΡΩΝ!

Οι νεράιδες και τα ξωτικά του οργανισμού καθημερινά υπηρετούν τα όνειρα των παιδιών, συμβάλλοντας στη θεραπεία τους. Μία φορά τον χρόνο, κάνοντας τον απολογισμό τους, ευχαριστούν δημόσια τους ανθρώπους που υποστήριξαν το έργο του οργανισμού με κάποιον ιδιαίτερο τρόπο.

Μαζί τους, θα ευχαριστήσουμε όλους τους εμπλεκόμενους στο έργο μας, εκφράζοντας την απόλυτη ευγνωμοσύνη μας προς εθελοντές, χορηγούς, φίλους και υποστηρικτές, γιατρούς και νοσηλευτικό προσωπικό, αλλά και στα ίδια τα παιδιά και τις οικογένειές τους.

Ο κάθε ετήσιος απολογισμός μάς βοηθά να γίνουμε καλύτεροι. Μέσα στο δυναμικό σήμερα, δύο είναι τα σίγουρα:

Α) ότι έχουμε τα – “μυτερά” – “ξωτικά” αυτιά μας ανοιχτά και τα φτερά μας έτοιμα για «άγνωστες» πτήσεις για κάθε περίπτωση και εμπλεκόμενο στο έργο μας και

Β) ότι τα παιδιά – δυστυχώς – συνεχίζουν να αρρωσταίνουν και να έχουν ανάγκη να πιστέψουν στο όνειρο

Είναι σκληρό, μα είναι γεγονός. Για αυτό, σάς καλούμε να γιορτάσουμε μαζί το μεγαλείο της ανθρώπινης δύναμης, να αναγνωρίσουμε δημόσια την ισχύ της προσφοράς, να συγκινηθούμε και να γιορτάσουμε!