Το kids Cooking Club μαγειρεύει με Εξαιρετικό Παρθένο Ελαιόλαδο Χρυσελιά

Η καλλιέργεια των παιδιών σε θέματα διατροφής είναι στις μέρες μας ύψιστης σημασίας και επιτακτική κοινωνική ανάγκη.

Αυτό το σπουδαίο έργο της μαγειρικής παιδείας, έρχεται να στηρίξει η εταιρεία ΚΟΡΕ στην συνεργασία της με την Πρώτη Επίσημη  Σχολή Μαγειρικής Τέχνης για παιδιά στην Ελλάδα και την Ευρωπαϊκή  Ένωση, το Kids Cooking club.

Μια απολαυστική μύηση στη διατροφική γνώση και τη γαστρονομική κουλτούρα, μέσα από το παιχνίδι, τη φαντασία, την ομαδικότητα και την ενθάρρυνση για παιδιά ηλικίας από 2 έως 16 υπό την επίβλεψη του executive chef Κυριακού Μελά.

Ο Κυριάκος Μελάς, πέρα από την πλούσια επαγγελματική του δράση, υπηρετεί πιστά μέχρι σήμερα το όραμά του για τη δημιουργία κοινωνικής γαστρονομικής συνείδησης και τη διάδοση της εμπνευσμένης και υγιεινής διατροφής και τη σημασία της πρώτης ύλης.

Ένα από τα βασικά συστατικά για τη μεσογειακή διατροφή αποτελεί και το Εξαιρετικό Παρθένο Ελαιόλαδο όπως το Χρυσελιά, αγαπημένο ελαιόλαδο της ελληνικής οικογένειας.

Στο πλαίσιο της συνεργασίας αυτής, έχει δημιουργηθεί ένα εξειδικευμένο εκπαιδευτικό πρόγραμμα για το ελαιόλαδο με στόχο την ενημέρωση αλλά και εκπαίδευση των παιδιών για την υψηλή διατροφική του αξία αλλά και την σωστή του χρήση μέσα από απολαυστικές συνταγές. Το πρόγραμμα αυτό έχουν τη δυνατότητα να επιλέξουν να παρακολουθήσουν σχολεία από όλη την Αθήνα.

Με τη συνεργασία αυτή μέλημα μας είναι να δημιουργήσουμε έναν κόσμο μελλοντικών ενηλίκων με υψηλότερη διατροφική ενημέρωση, πιο ουσιαστική γαστρονομική γνώση και απολαυστικές μαγειρικές πρακτικές.