Pharmasept: Επίσημος χορηγός του «46ου Αγώνα Δρόμου Υγείας Αθήνας»

Η ελληνική εταιρεία δερμοκαλλυντικών προϊόντων Pharmasept, ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας της με την Οργανωτική Επιτροπή των Αγώνων Δρόμου Υγείας ως Επίσημος Χορηγός του 46ου Αγώνα Δρόμου Υγείας Αθήνας 2023.

Ο αγώνας των 21 χλμ. και 5 χλμ. θα πραγματοποιηθεί στις 5 Μαρτίου 2023, με εκκίνηση και τερματισμό για πρώτη φορά στο Ολυμπιακό Κωπηλατοδρόμιο Σχοινιά και θα τελεστεί υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Αττικής και του Υπουργείου Τουρισμού. Την επιμέλεια της διοργάνωσης έχει η MyRace.

Τα προϊόντα της Pharmasept θα πρωταγωνιστήσουν στον 46ο Αγώνα Δρόμου Υγείας

Η Pharmasept εκτός της βασικής χορηγίας του αγώνα, θα παρέχει σε κάθε πακέτο συμμετοχής 3 δείγματα δωρεάν από τις σειρές Aid & Heliodor (cryo gel, hot gel & face sun cream SPF30) και δώρα στους 4 πρώτους νικητές της γενικής κατάταξης. Τα προϊόντα της Pharmasept αποτελούν έναν από τους βασικότερους συμμάχους των δρομέων, καθώς ενισχύουν συνολικά τη φροντίδα της επιδερμίδας τους. Όλα τα προϊόντα είναι δερματολογικά ελεγμένα, εμπλουτισμένα με φυσικά συστατικά χωρίς να περιέχουν καμία φαρμακευτική ουσία.

Τα Cryo και Hot Power Gel της σειράς Aid, που δημιουργήθηκαν σε συνεργασία με εξειδικευμένους ιατρούς και φυσιοθεραπευτές, είναι ιδανικά για αθλητές, καθώς συμβάλλουν στη φροντίδα και τόνωση των καταπονημένων σημείων του σώματος, προσφέροντας άμεση ανακούφιση.

Η καινοτόμα σειρά αντηλιακής προστασίας Heliodor συνοδεύει κάθε δρομέα, προσφέροντας υψηλή αντηλιακή προστασία με απόλυτη ασφάλεια, καθώς περιέχει το 100% φυσικό φίλτρο, ΖΑΝΟ 20 και δρα αμέσως μετά την εφαρμογή, χωρίς να χρειάζεται χρόνος αναμονής πριν την έκθεση στον ήλιο.

Τέλος, το πατενταρισμένο σύστημα απόσμησης της σειράς Ηygienic, χαρίζει στους αθλητές αποτελεσματική φροντίδα με προϊόντα που περιέχουν ήπιους καθαριστικούς παράγοντες, ενώ παράλληλα είναι εμπλουτισμένα με φυσικά συστατικά πλούσιας ενυδατικής και καταπραϋντικής δράσης. Η σειρά προσφέρει κλινικά αποδεδειγμένη αποσμητική δράση για καθαρή εφίδρωση όλο το 24ωρο, χωρίς δυσάρεστες οσμές και με ήπια αντιμικροβιακή προστασία.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τον αγώνα και τις εγγραφές επισκεφτείτε το https://www.athenshealthrun.gr/ .