KPMG: Δωρεά στη ΜΕΝΝ του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου «Αττικόν»

Η KPMG στην Ελλάδα σε συνεργασία με τον ανθρωπιστικό οργανισμό Lifeline Hellas, στο πλαίσιο των δράσεων της εταιρικής κοινωνικής της ευθύνης πραγματοποίησε δωρεά ενίσχυσης του ταμείου για την αγορά επιπλέον θερμοκοιτίδας στη Μονάδα Εντατικής Νοσηλείας Νεογνών (ΜΕΝΝ) στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο «Αττικόν».

Ο διεθνής ανθρωπιστικός οργανισμός Lifeline Hellas, του οποίου ιδρύτρια είναι η ΑΒΥ Πριγκίπισσα Αικατερίνη, στηρίζει και προσπαθεί να καλύψει σημαντικές ανάγκες σε ελληνικές δομές με την βοήθεια και των υπολοίπων γραφείων του Lifeline στην Νέα Υόρκη, στο Σικάγο, στο Τορόντο και στο Λονδίνο. Οι σημαντικότερες δραστηριότητες του οργανισμού είναι η παροχή ιατρικού εξοπλισμού σε κρατικά νοσοκομεία παίδων και η ενίσχυση ιδρυμάτων παίδων.

Ο Νικόλαος Βουνισέας, Senior Partner της KPMG στην Ελλάδα δήλωσε σχετικά «Οι έννοιες της «προσφοράς» και του «καθήκοντος» είναι μέρος του DNA μας και με χαρά στηρίζουμε την πρωτοβουλία του Lifeline Hellas για την ενίσχυση του «Αττικόν». Ευελπιστούμε με την προσφορά μας αυτή να συνεισφέρουμε θετικά στο σπουδαίο έργο των κρατικών μαιευτικών νοσοκομείων και στην ανάπτυξη των παιδιών, τα οποία αποτελούν το μέλλον μας».