Ενεργώ επειδή νοιάζομαι

Το Πρόγραμμα Ψυχολογίας του Hellenic American University διοργανώνει εκδήλωση με τίτλο “Eνεργώ επειδή νοιάζομαι” στην οποία 20 μη κερδοσκοπικοί οργανισμοί θα παρουσιάσουν τις δραστηριότητές τους και θα συζητήσουν για τις ευκαιρίες εθελοντισμού.

Την εκδήλωση φιλοξενεί το Hellenic American Education Center στο Αμφιθέατρο της Ελληνοαμερικανικής Ένωσης, την Παρασκευή 26 Απριλίου, 11:30-19:30.

Η εκδήλωση υλοποιείται με την υποστήριξη του Προγράμματος Ψυχολογίας του Hellenic American University, και θα πραγματοποιηθεί στο Θέατρο της Ελληνοαμερικανικής Ένωσης, Μασσαλίας 22, Αθήνα, από τις 11:30 ως τις 19:30.

Η εκδήλωση με τίτλο “Ενεργώ επειδή νοιάζομαι” θα δώσει την ευκαιρία σε ανθρώπους όλων των ηλικιών, οι οποίοι  ενδιαφέρονται για θέματα όπως η παιδική πρόνοια, το περιβάλλον, τα δικαιώματα των ζώων και η κοινωνική ένταξη, να συζητήσουν απευθείας με μη κυβερνητικές οργανώσεις που δραστηριοποιούνται στα εν λόγω πεδία και να ενημερωθούν για την  πρωτοποριακή δράση που καταγράφουν οι ομάδες αυτές στην Ελλάδα. Επίσης, θα μάθουν για το ρόλο που διαδραματίζουν οι εθελοντές στις οργανώσεις αυτές και θα βρουν την οργάνωση εκείνη που ταιριάζει περισσότερο με τα ενδιαφέροντα και τις δεξιότητές τους.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ