ISOMAT: Δράση εταιρικής κοινωνικής ευθύνης με αφορμή την Παγκόσμια ημέρα της Γυναίκας

“Η επένδυση στις γυναίκες ανυψώνει όλους τους ανθρώπους, τις κοινότητες και τις χώρες” υποστηρίζει σε άρθρο του για την φετινή Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας ο Γενικός Γραμματέας του ΟΗΕ Αντόνιο Γκουτέρες.

Την Τρίτη 8 Μαρτίου η ISOMAT γιόρτασε την παγκόσμια ημέρα της γυναίκας με μια ιδιαίτερη εκδήλωση.  Υποδέχτηκε στις εγκαταστάσεις τις εταιρείας την κα Ειρήνη Κόντρα, Coach και Σύμβουλο Προσωπικής & Επαγγελματικής Ανάπτυξης, η οποία μέσα από βιωματικές συζητήσεις και ασκήσεις well-being μίλησε στις γυναίκες της εταιρείας  για την ισότητα και για την ενίσχυση της ευημερίας της γυναίκας στο εργασιακό περιβάλλον.

Η ISOMAT, ως υπεύθυνη κοινωνικά εταιρεία, επενδύει στις γυναίκες με κάθε τρόπο, αναγνωρίζει την προσφορά τους στους πολλαπλούς ρόλους που καθημερινά αυτές ανταποκρίνονται και θέτει  ως στόχο την ενημέρωση και την ενδυνάμωσή τους.

Βρίσκεται δίπλα στη σύγχρονη γυναίκα και προσπαθεί με κάθε τρόπο να είναι αρωγός σε κάθε της βήμα. Στο τέλος της εκδήλωσης μοιράστηκαν συμβολικά δωράκια σε όλες τις γυναίκες της εταιρείας.