Η KRAFT Paints στηρίζει το έργο της ΕΛΕΠΑΠ με μια δράση γεμάτη χρώμα

Αρωγός στη σημαντική δράση της ΕΛΕΠΑΠ www.elepap.gr «Τα Γενναία Παιδιά ζωγραφίζουν στον τοίχο», η οποία υποστηρίχθηκε από το Δήμο Αθηναίων και το «Συν Αθηνά», βρέθηκε η KRAFT Paints, παρέχοντας όλο τον απαραίτητο εξοπλισμό σε χρώματα και εργαλεία βαφής, ώστε να γίνει πραγματικότητα μια μοναδική τοιχογραφία στον εξωτερικό τοίχο του κτιρίου της ΕΛΕΠΑΠ στο κέντρο της Αθήνας.

Υπό την καλλιτεχνική καθοδήγηση του αναγνωρισμένου street artist Soteur και της ομάδας του, η πρόσοψη του κτιρίου της ΕΛΕΠΑΠ μεταμορφώθηκε με ζωηρά χρώματα, δίνοντας μια νότα αισιοδοξίας και χαράς. Ιδιαίτερο χαρακτηριστικό της τοιχογραφίας ήταν το σημείο όπου ο Soteur άφησε ως «λευκό καμβά» και τα γενναία παιδιά της ΕΛΕΠΑΠ, χρησιμοποιώντας χρώματα KRAFT Paints, άφησαν το δικό τους μοναδικό αποτύπωμα στο έργο.

Η δράση ξεκίνησε το Σάββατο 18 Φεβρουαρίου και κορυφώθηκε με μια μεγάλη γιορτή την Τρίτη 21 Φεβρουαρίου, όπου και δόθηκαν οι τελευταίες πινελιές στο έργο του Soteur από τα παιδιά της ΕΛΕΠΑΠ και τους καλεσμένους. Κατά τη διάρκεια της γιορτής οι παρευρισκόμενοι απόλαυσαν μουσικοκινητικά δρώμενα, τραγούδια και ποιήματα, καθώς και τη θεατρική παράσταση « Ο δράκος των χρωμάτων», από το Θέατρο Μορφές Έκφρασης, που έδωσαν τη δική τους ξεχωριστή σφραγίδα σε μια ιδιαίτερα δημιουργική μέρα.

Την εκδήλωση χαιρέτησαν η Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Αλληλεγγύης και Κοινωνίας των Πολιτών του Δήμου Αθηναίων, κ. Κατερίνα Γκαγκάκη, ενώ η δράση υποστηρίχθηκε από τη μεγάλη οικογένεια της ΕΛΕΠΑΠ και στελέχη της εταιρίας KRAFT Paints.

Η KRAFT Paints με αίσθημα ευθύνης και ενσυναίσθησης βρίσκεται πάντα δίπλα σε δράσεις που μέσα από το χρώμα δίνουν ελπίδα και φωτίζουν το μέλλον των παιδιών, για μια κοινωνία χωρίς αποκλεισμούς.