SABO: Μετρά αντίστροφα για την 5η Διεθνή Έκθεση VERDE.TEC 2023

Η SABO συμμετέχει, για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, στην 5η Διεθνή Έκθεση VERDE.TEC 2023, αφιερωμένη στις Τεχνολογίες Περιβάλλοντος και την Κυκλική Οικονομία. Η Έκθεση θα πραγματοποιηθεί 17-19 Μαρτίου 2023 στο MEC Παιανίας και αναμένεται να προσελκύσει πλήθος επαγγελματιών του κλάδου αλλά και οικιακούς χρήστες.
Στο Booth B5 τα στελέχη της SABO θα έχουν την ευκαιρία να συνομιλήσουν με τους επισκέπτες για τις εξειδικευμένες λύσεις που προσφέρει η εταιρία στη διαχείριση στερεών αποβλήτων και πώς αυτές δύνανται να συμβάλουν στην ένταξη του παραγωγικού μοντέλου της χώρας στην πράσινη οικονομία. Η SABO κατασκευάζει εξειδικευμένο εξοπλισμό και ολοκληρωμένες εργοστασιακές μονάδες για τη διαλογή και επεξεργασία απορριμμάτων, παρέχοντας υποστήριξη στον πλήρη κύκλο ζωής των έργων, από την κατασκευή του μηχανολογικού εξοπλισμού, τα ηλεκτρολογικά συστήματα ισχύος και αυτοματισμού, έως την ανέγερση, τη δοκιμαστική λειτουργία, την συντήρηση και την υποστήριξη μετά την πώληση.
Με την παρουσία της στην Έκθεση VERDE.TEC 2023 η SABO στοχεύει στη διεύρυνση υπαρχουσών συνεργασιών αλλά και στη σύναψη νέων για την παροχή προϊόντων και τεχνικών λύσεων υψηλής ποιότητας και απόδοσης υιοθετώντας τεχνολογίες αιχμής για το περιβάλλον.
Η είσοδος για το κοινό είναι ελεύθερη και η Έκθεση θα λειτουργήσει Παρασκευή 17 και Σάββατο 18 Μαρτίου 2023 από τις 10:00 έως τις 20:00 και την Κυριακή 19 Μαρτίου 2023 από τις 10:00 έως τις 19:00.