104.6 My Radio: Ο πρώτος σταθμός που κάνει το πρόγραμμα προσβάσιμο μέσω νοηματικής

Την Παρασκευή 31 Μαρτίου με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ακοής που γιορτάζεται κάθε χρόνο στις 3 Μαρτίου ο 104.6 My Radio ζωντανεύει τη θαυμαστή νοηματική γλώσσα με εικόνες τους πιο αγαπημένους μας ήχους!

Το ραδιόφωνο, αυτό το μαγικό μέσο, μας φέρνει όλους πιο κοντά μέσα από την αγάπη μας για τη μουσική και την ανάγκη μας για ουσιαστική επικοινωνία. 

Έχουμε όμως σκεφτεί ότι υπάρχει ένας μεγάλος αριθμός συνανθρώπων μας που δεν μπορεί να το απολαύσει; Πάνω από 1,2 εκατομμύρια άτομα στην Ελλάδα αντιμετωπίζουν προβλήματα ακοής.

Λόγω του τραγικού δυστυχήματος στα Τέμπη η πρωτοβουλία του σταθμού δεν πραγματοποιήθηκε στις 3 Μαρτίου, όπως είχε ανακοινωθεί.

Την Παρασκευή 31 Μαρτίου λοιπόν, ο 104.6 My Radio γίνεται ο πρώτος ραδιοφωνικός σταθμός στην Ελλάδα που κάνει το πρόγραμμά του προσβάσιμο σε ΟΛΟΥΣ μέσω της νοηματικής!

Από τις 07.00 έως τις 22.00, μέσα από την υβριδική πλατφόρμα MEGA PLAY στην επιλογή «Ραδιόφωνο» και μέσα από την ιστοσελίδα του σταθμού myradio1046.fm, όλες οι εκπομπές και τα τραγούδια που θα εκπέμπει ο αγαπημένος μας σταθμός την Παρασκευή 31 Μαρτίου θα είναι διαθέσιμα LIVE και στη νοηματική. 

Δεν υπάρχει πιο ουσιαστικός τρόπος για να γιορτάσει ένας ραδιοφωνικός σταθμός την Παγκόσμια Ημέρας Ακοής, από το να τους συμπεριλάβει ΟΛΟΥΣ στην πάντα φιλόξενη συχνότητά του! 

Μία ημέρα με ΝΟΗΜΑ… μόνο στον 104.6 Μy Radio ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΤΗΣ ΔΕΗ

Λίγα λόγια για τη νέα υπηρεσία στη νοηματική γλώσσα από τη ΔΕΗ

Με στόχο τη διασφάλιση της ισότιμης πρόσβασης στις υπηρεσίες της και τη διευκόλυνση των ατόμων με ειδικές ανάγκες, η ΔΕΗ προσφέρει πλέον τη δυνατότητα για εξυπηρέτηση των πελατών στη νοηματική γλώσσα. Η  εταιρεία έρχεται τώρα να δώσει λύση στη δυσκολία που αντιμετώπιζαν τα άτομα με προβλήματα ακοής με την τηλεφωνική εξυπηρέτηση, λανσάροντας μία νέα υπηρεσία με επικοινωνία στην ελληνική νοηματική γλώσσα για κωφούς και βαρήκοους.