Huawei: Δράσεις ΕΚΕ

    Η Κινέζικη εταιρία Huawei, δώρισε εξοπλισμό σπιτιού στον Ξενώνα «Γαλήνη» στα πλαίσια του προγράμματος Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης που υλοποιεί.

    Συγκεκριμένα, η Huawei δώρισε συνολικά 25 παλέτες με κρεβάτια, στρώματα, τραπέζια, καρέκλες, ντουλάπες, γραφεία, καναπέδες και άλλα μικροέπιπλα στον Ξενώνα «Γαλήνη». Τα έπιπλα μοιράστηκαν από τους υπευθύνους του Ξενώνα στα 4 ιδρύματα που φιλοξενούν μητέρες με παιδιά, ηλικιωμένους, απεξαρτοποιημένους, άπορους και αστέγους. Διάφορα έπιπλα μοιράστηκαν επίσης σε οικογένειες που έχουν ανάγκη στην περιοχή του Κεραμεικού, όπου εδρεύει ο Ξενώνας «Γαλήνη».

    Ο Αρχιμανδρίτης Ιγνάτιος Μόσχος, έργο του οποίου αποτελεί ο Ξενώνας, μίλησε με τους εκπροσώπους της Huawei και τους ευχαρίστησε λέγοντας: «Οι δωρεές από εταιρίες πάντα εκτιμούνται και ειδικά σε μια εποχή που η οικονομία έχει δημιουργήσει πολλές σημαντικές προκλήσεις σε όλους μας. Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε ιδιαίτερα την εταιρία Huawei για αυτή τη δωρεά που θα ανακουφίσει πολλούς συνανθρώπους μας

    Η εταιρία Huawei βρίσκεται ήδη 8 χρόνια στην Ελλάδα με ισχυρή παρουσία στο χώρο των τηλεπικοινωνιών. Η εταιρία υλοποιεί ένα ευρύ πρόγραμμα Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης με πολλές δράσεις. Κατά τη δωρεά των επίπλων η κυρία Mellow He, εκπρόσωπος της Huawei, μίλησε με τον Πατέρα Ιγνάτιο και τόνισε ότι «Η δωρεά αυτή είναι εξίσου σημαντική για τη Huawei που μπορεί να βοηθήσει την κοινωνία με ουσιαστικό τρόπο, σε στιγμές ανάγκης».

    ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

    εισάγετε το σχόλιό σας!
    παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ