INTERAMERICAN: Άμεση Ιατρική Βοήθεια και στη Νάξο

Μετά την Τήνο και τη Σίφνο σε επίπεδο τοπικής αυτοδιοίκησης, ένας μεγάλος επαγγελματικός σύνδεσμος της Νάξου, η Ένωση Αγροτικών Συνεταιρισμών, προχώρησε σε συμφωνία συνεργασίας με την INTERAMERICAN για την ασφαλιστική κάλυψη 2.500 μελών της με υπηρεσίες άμεσης ιατρικής βοήθειας, με την προοπτική αύξησης των ασφαλισμένων.

Το συμβόλαιο προβλέπει την κάλυψη επείγουσας αεροδιακομιδής τραυματία ή ασθενούς, καθώς και την παροχή ιατρικών συμβουλών. Η ανάγκη αεροδιακομιδής, σχεδόν πάντα κρίσιμη για την υγεία του μεταφερομένου ατόμου, παρουσιάζεται σε αρκετά περιστατικά και στη Νάξο, κυρίως κατά τους θερινούς μήνες.

Αναφερόμενος στη συμφωνία ο Δημήτριος Καπούνης, πρόεδρος της Ένωσης Αγροτικών Συνεταιρισμών Νάξου, τόνισε: «Πρόκειται για μια ιδιαίτερα επωφελή για τα μέλη μας συμφωνία με μια εταιρεία αδιαμφισβήτητου κύρους και υψηλού επιπέδου υπηρεσιών στον τομέα της ιατρικής βοήθειας, όπως είναι η INTERAMERICAN. Η εξασφάλιση της δυνατότητας άμεσης αεροδιακομιδής σε περίπτωση ανάγκης για τα μέλη της Ένωσης απαντά ουσιαστικά στην αγωνία κάθε ανθρώπου που ζει στο νησί μας, όσον αφορά στην έγκαιρη μεταφορά του και αποτελεσματική αντιμετώπιση του προβλήματος σε περίπτωση σοβαρού ατυχήματος ή ασθένειας».

Η ασφάλιση πραγματοποιήθηκε με διαμεσολάβηση του γραφείου πωλήσεων της εταιρείας Δημήτρη Φαραντούρη, που εδρεύει στην Αθήνα. Η INTERAMERICAN, με περισσότερες από 3.000 αεροδιακομιδές στα 20 και πλέον χρόνια λειτουργίας των υπηρεσιών άμεσης ιατρικής βοήθειας, κατά το πρώτο τρίμηνο του 2013 έχει πραγματοποιήσει ήδη 25 μεταφορές από αέρος, καθώς και 1.221 μεταφορές με ασθενοφόρα του ιδιόκτητου στόλου της. Από τον Ιανουάριο μέχρι και τον Μάρτιο, οι απολήπτες υπηρεσιών άμεσης ιατρικής βοήθειας από την εταιρεία έφθασαν του 8.443.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ