Δίρφυς: Σειρά χορηγιών με επίκεντρο τον ανθρώπινο παράγοντα

Η εταιρία εμφιάλωσης νερού Δίρφυς υλοποιεί ενέργειες στήριξης του κοινωνικού συνόλου, ανάπτυξης των κοινωνικών υποδομών και ανιδιοτελούς ενίσχυσης τομέων όπως το Περιβάλλον, ο Αθλητισμός και η Εκπαίδευση.

Συγκεκριμένα, η Δίρφυς τους τελευταίους μήνες ανέλαβε τη χορηγία στο 4ο Διεθνές Meeting IRINI CUP 2023, όπου συμμετείχαν κορυφαίοι γυμναστές της ρυθμικής γυμναστικής, καθώς και στο Cycling for a Wish 4, μια ποδηλατοδρομία που πραγματοποιήθηκε για καλό σκοπό. Παράλληλα, η εταιρεία στήριξε την προώθηση αθλητικών διοργανώσεων όπως: τον Αγώνα Δρομέων και Περπατητών Δήμου Διρφύων Μεσσαπίων, αγώνες Χάντμπολ της Εθνικής Ομάδας,  τον αγώνα ΕΓΩΡΑ Διρφύων – Μεσσαπίων και την εκδήλωση του Skatepark Έσπερου. Επιπλέον, στέκεται κοντά στους νέους στηρίζοντας εκπαιδευτικά ιδρύματα της περιοχής της Εύβοιας. Πρόσφατα, στήριξε το Armeno Gate Trail Race 2023, μια διοργάνωση όπου ο κόσμος γνώρισε τη φυσική ομορφιά του τόπου και έλαβε μέρος στην περιπέτεια βουνού, ανάμεσα από την Πύλη των Αρμένων, των αρχαίων λατομείων και των ξακουστών Δρακόσπιτων.

Ταυτόχρονα δίνει ιδιαίτερη βαρύτητα στην ανάδειξη της παράδοσης ενισχύοντας δράσεις πολιτιστικού χαρακτήρα, όπως το Καζάνι Σαγιά και το Πανηγύρι Αγίου Γεωργίου.

Η Δίρφυς, τοποθετώντας στο επίκεντρο του ενδιαφέροντός της, την κοινωνική και πολιτιστική ευμάρεια των πολιτών, γίνεται χορηγός σημαντικών αθλητικών γεγονότων και συλλόγων της χώρας.