DHL Express: Συνέχεια στις δράσεις ΕΚΕ

    Η DHL Express, διοργάνωσε την Κυριακή 28 Απριλίου 2013 μια εκδρομή στο Adventure Park της Μαλακάσας για παιδιά του Παιδικού Χωριού SOS Βάρης. Η εκδρομή σχεδιάστηκε στο πλαίσιο της υποστήριξης δράσεων εταιρικής κοινωνικής ευθύνης της εταιρείας.

    Στην εκδρομή συμμετείχαν παιδιά ηλικίας 11-18 ετών, με τους συνοδούς τους, απολαμβάνοντας τη φύση και διασκεδάζοντας με δημιουργικές και ψυχαγωγικές  δραστηριότητες όπως εναέριες διαδρομές, τραμπολίνο και τοξοβολία.

    Εργαζόμενοι της DHL Express συμμετείχαν ενεργά και αντιμετώπισαν την πρωτοβουλία αυτή με ιδιαίτερη χαρά.

    Όπως ανέφερε σχετικά η Διευθύντρια Προσωπικού της DHL Express, κ. Κάτια Λαμπροπούλου: «Για την DHL Express, η Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη αποτελεί μια σημαντική εταιρική προτεραιότητα. Η συνεργασία μας με τα Παιδικά Χωριά SOS Βάρης μας κάνει ιδιαίτερα υπερήφανους και χαρούμενους και αποτελεί μια από τις δράσεις μας που βρίσκουν εντυπωσιακά μεγάλη ανταπόκριση από τους εργαζομένους μας. Την Κυριακή, φεύγοντας από τη Μαλακάσα, τα χαμόγελα των παιδιών και τα όμορφα λόγια που μοιράστηκαν μαζί μας αποτελούν το σημαντικότερο κίνητρο για να συνεχίσουμε τις προσπάθειές μας και να στηρίζουμε τα Παιδικά Χωριά SOS Βάρης με όλες μας τις δυνάμεις».

    O κ. Παύλος Σαλίχος, Παιδαγωγός στο Παιδικό Χωριό SOS Βάρης δήλωσε: «Για τα παιδιά μας ήταν μια υπέροχη ευκαιρία να διασκεδάσουν και να αθληθούν. Η DHL Express για άλλη μια φορά βρίσκεται κοντά στο έργο των Παιδικών Χωριών SOS Ελλάδος και γίνεται αρωγός στην προσπάθεια μας να μεγαλώσουμε υγιή και χαρούμενα παιδιά

    Η συνεργασία της  DHL Express Ελλάδας, με τα Παιδικά Χωριά SOS Ελλάδος εγκαινιάστηκε στον 30ο Κλασικό Μαραθώνιο της Αθήνας, τον περασμένο Νοέμβριο, κατα τη διάρκεια του οποίου ομάδα παιδιών συμμετείχε στον παιδικό αγώνα των 700 μέτρων.

    ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

    εισάγετε το σχόλιό σας!
    παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ