Το Roundtable του CSE

Το Κέντρο Αειφορίας (CSE) ως επίσημος εκπαιδευτικός φορέας του Global Reporting Initiative (GRI) στην Ελλάδα, διοργανώνει στις 30 Μαΐου επίκαιρο Roundtable για την παρουσίαση των νέων παγκόσμιων οδηγιών έκδοσης Εκθέσεων Αειφορίας GRI G4. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στις 17:30 στο Ξενοδοχείο Αθηναΐς και θα συμμετέχουν σημαντικοί εκπρόσωποι του επιχειρηματικού κόσμου μεταξύ των οποίων η κυρία Λένα Μαμιδάκη, Διευθύντρια Μάρκετινγκ, Επικοινωνίας και ΕΚΕ του ομίλου Jetoil και ο κύριος Γιάννης Φρέρης, Διευθυντής Εταιρικής Επικοινωνίας & Αειφόρου Ανάπτυξης της ΓΕΦΥΡΑ Α.Ε

To CSE, πιστοποιημένος εκπαιδευτικός φορέας του GRI από το 2010 για την παροχή εκπαίδευσης σε Ελλάδα και Μέση Ανατολή, θα παραστεί σε ειδική παρουσίαση που θα γίνει στο Άμστερνταμ στις 22-24 Μαΐου 2013 για την επίσημη ανακοίνωση του GRI G4. Αξιοποιώντας την πολύτιμη αυτή εμπειρία το CSE υλοποιεί το Roundtable με στόχο να ενημερώσει για όλες τις  εξελίξεις καθώς και την πρακτική εφαρμογή του νέου προτύπου σε ανοιχτή συζήτηση με εκπροσώπους από τον επιχειρηματικό χώρο.

Το Roundtable θα διεξαχθεί στο πλαίσιο του σεμιναρίου Global Certified Sustainability (CSR) Practitioner που υλοποιεί το CSE στις 30-31 Μαΐου. Το συγκεκριμένο εκπαιδευτικό πρόγραμμα είναι πιστοποιημένο από το Institute of Environmental Management and Assessment (IEMA) και πραγματοποιείται στην Ελλάδα μία φορά ετησίως.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ