ΑΒ Βασιλόπουλος: Ημέρα εθελοντισμού

    H ΑΒ Βασιλόπουλος, με αίσθημα Εταιρικής Υπευθυνότητας διοργανώνει για τρίτη συνεχή χρονιά, την Κυριακή 26 Μαΐου 2013, δεκάδες δράσεις εθελοντισμού σε όλη την Ελλάδα, σε συνεργασία με τοπικές αρχές και φορείς στις περιοχές που δραστηριοποιείται. Στόχος των δράσεων αυτών, είναι η έμπρακτη ενίσχυση των τοπικών κοινωνιών, αλλά και το χτίσιμο ισχυρών δεσμών συνεργασίας, ώστε να δημιουργηθεί μια δυνατή αλυσίδα ευθύνης που θα προσφέρει χαμόγελο και αισιοδοξία για το αύριο.

    Στην πανελλαδική εθελοντική ενέργεια της ΑΒ Βασιλόπουλος συμμετέχουν πάνω από 3.000 εθελοντές, από τα 272 καταστήματα, τα κεντρικά γραφεία και τις αποθήκες της εταιρείας. Αυτή τη χρονιά οι δράσεις που θα πραγματοποιηθούν θα έχουν σαν στόχο τη βοήθεια συνάνθρωπων μας με  προβλήματα σίτισης. Πιο συγκεκριμένα, οι εθελοντές, θα συγκεντρώσουν, ανάλογα με τις ανάγκες του κάθε φορέα, τρόφιμα, ρούχα, παπούτσια, παιχνίδια, βιβλία και σχολικά είδη, ενώ θα διοργανώσουν και δραστηριότητες ψυχαγωγίας.

    Φέτος οι εθελοντές της ΑΒ Βασιλόπουλος καλούν και τους καταναλωτές να πάρουν μέρος στην εθελοντική δράση που θα διοργανώσει το κατάστημα της περιοχής τους και να γίνουν οι κρίκοι που θα μεγαλώσουν την αλυσίδα ευθύνης μοιράζοντας χαμόγελα και ελπίδα.

    Η ΑΒ Βασιλόπουλος πιστεύει απόλυτα πως οι μεγάλες και υπεύθυνες εταιρείες έχουν τη δύναμη και μαζί την ευθύνη να κάνουν τη ζωή σε κάθε κοινωνία καλύτερη.

    ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

    εισάγετε το σχόλιό σας!
    παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ