CSR LEXICON: Νέα έκδοση για την ΕΚΕ

Πρόκειται για ακόμη μια έκδοση της εταιρείας, αφιερωμένη στον χώρο της ΕΚΕ, την «καρδιά» της οποίας αποτελεί ένα σύντομο και χρηστικό λεξικό των κύριων όρων και εννοιών γύρω από την ΕΚΕ, όπως έχουν προκύψει από την ακαδημαϊκή έρευνα και την επιχειρηματική πρακτική.

Επιπρόσθετα παρουσιάζεται η εξέλιξη και η ιστορία της ΕΚΕ, η προσπάθεια προώθησής της στην Ελλάδα και τον κόσμο, καθώς και οι νέες τάσεις που έχουν εμφανιστεί στο χώρο. Επιμελητές της έκδοσης υπήρξαν οι Μπέττυ Τσακαρέστου, PhD (Επίκουρη Καθηγήτρια και Επικεφαλής του Εργαστηρίου Διαφήμισης και Δημοσίων Σχέσεων – Πάντειο Πανεπιστήμιο, Τμήμα Επικοινωνίας, Μέσων και Πολιτισμού), Λήδα Τσενέ, PhD (Επιστημονική Συνεργάτις και Διδάσκουσα, Πάντειο Πανεπιστήμιο – Εργαστήριο Διαφήμισης και Δημοσίων Σχέσεων, Τμήμα Επικοινωνίας, Μέσων και Πολιτισμού) και Τριαντάφυλλος Παπαφλωράτος (Υποψήφιος διδάκτωρ, Πάντειο Πανεπιστήμιο- Εργαστήριο Διαφήμισης και Δημοσίων Σχέσεων, Τμήμα Επικοινωνίας, Μέσων και Πολιτισμού), ενώ θα πρέπει να σημειωθεί πως το CSR LEXICON έγινε πραγματικότητα χάρη στην αρωγή και συνδρομή των INTERAMERICAN (Κύριος Χορηγός), ALPHA BANK, ΜΑΡΙΝΟΠΟΥΛΟΣ Α.Ε. και SCA Hygiene Products (Χορηγοί).

Σημειώνεται πως το CSR LEXICON είναι πιστοποιημένο κατά FSC®  και η εκτύπωση του έγινε σε συνεργασία με τη μοναδική πιστοποιημένη κατά FSC® εκτυπωτική μονάδα στην Ελλάδα, την PressiousArvanitidis. Με την πιστοποίηση κατά FSC®, επιβεβαιώνεται ότι η πρώτη ύλη χαρτιού που χρησιμοποιήθηκε για την παραγωγή του CSR LEXICON, προέρχεται από δάση ορθής διαχείρισης, και ότι έχει τηρηθεί η αλυσίδα πιστοποιημένων προμηθευτών σύμφωνα με τις προδιαγραφές που έχει θέσει το ίδιο το FSC® (Forest Stewardship Council).

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ