Lidl Hellas: Συνεπής και συνεχής στήριξη

    Η Lidl Hellas υπέγραψε την Τρίτη 28/5 Σύμφωνο Συνεργασίας με την ΜΚΟ «Αποστολή» της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών παρουσία του Μακαριωτάτου Αρχιεπισκόπου Αθηνών και Πάσης Ελλάδος κου Ιερώνυμου, στα γραφεία της Αρχιεπισκοπής στην Αθήνα.

    Το Σύμφωνο Συνεργασίας αποτελεί συνέχεια της επιτυχημένης συνεργασίας της Lidl Hellas με τη ΜΚΟ «Αποστολή» και στοχεύει στη διεύρυνση και περαιτέρω στήριξη του πολύπλευρου έργου της «Αποστολής» από τη Lidl Hellas.

    «Με πολύ χαρά συνεχίζουμε τη συνεργασία μας με την Οργάνωση Αποστολή και στεκόμαστε αρωγοί στο δύσκολο έργο τους, υπογράφοντας ένα Σύμφωνο Συνεργασίας. Την στηρίζουμε προσφέροντας προϊόντα, ανά τακτά χρονικά διαστήματα, για την ενίσχυση των συνανθρώπων μας. Χρηματοδοτούμε πλήρως τον εξοπλισμό και τη λειτουργία του Ιατρείου Κοινωνικής Αποστολής στην Ορεστιάδα, και με τον ίδιο τρόπο θα συνεχίσουμε να βοηθάμε στην επίτευξη των στόχων της Αποστολής και στο μέλλον», δήλωσε ο Πρόεδρος της Διοίκησης της Lidl Hellas, κος Georg Kroell, κατά την τελετή υπογραφής του Συμφώνου Συνεργασίας.

    Από την πλευρά του ο Δ/ντης της Μη Κυβερνητικής Οργάνωσης «Αποστολή» κος Κώστας Δήμτσας, δήλωσε μεταξύ άλλων:  «Είμαστε πολύ περήφανοι που υποδεχόμαστε σήμερα τον πρόεδρο της Lidl Hellas στην Αρχιεπισκοπή. Από σήμερα η Αποστολή της Αρχιεπισκοπής αποκτά ένα στρατηγικό σύμμαχο στην προσπάθεια που κάνει να αντιμετωπίσει το πρόβλημα της φτώχειας και της υγείας στη χώρα». «Σήμερα υπογράφουμε τις βάσεις μίας νέας προσπάθειας. Με την Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη της Lidl Hellas πιστεύουμε ότι μπορούμε να συμπορευθούμε με γνώμονα το να μη μείνει κανένας χωρίς γιατρό, φαγητό, φάρμακο και κυρίως τα παιδιά να μη στερηθούν βασικές ανάγκες σε μια περίοδο κρίσης».

    Η Lidl Hellas με βαθιά αίσθηση ευθύνης στηρίζει δυναμικά τις κοινωνίες στις οποίες δραστηριοποιείται εκδηλώνοντας την αγάπη και τη συμπαράστασή της στους συνανθρώπους μας, αναλαμβάνοντας πρωτοβουλίες και συμμετέχοντας σε δράσεις προς όφελος της κοινωνίας.

    ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

    εισάγετε το σχόλιό σας!
    παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ