ΙΝG : Ζήσε Υπεύθυνα

Στο πλαίσιο του προγράμματος Εταιρικής Υπευθυνότητας της ING «Ζήσε Υπεύθυνα», η ING Eλλάδος υλοποιεί μία ακόμη σημαντική πρωτοβουλία στον πυλώνα «Κοινωνία και Παιδί», αναλαμβάνοντας την ασφάλιση αστικής ευθύνης σε Παιδικές Χαρές του Δήμου Αθηναίων.

Συγκεκριμένα, η εταιρία παρέχει υπηρεσίες δωρεάν ασφάλισης αστικής ευθύνης για το έργο ανακατασκευής Παιδικών Χαρών στην οδό Καλλισπέρη και στη συμβολή των οδών Ραφτοπούλου, Σουλιωτών και Σουλιέ του Δήμου Αθηναίων. Πρόκειται για ένα έργο που αφορά τον ανασχεδιασμό και την ανακατασκευή πρότυπων χώρων παιχνιδιού στον ιστό της πόλης με τίτλο «ΠΧ Αθήνα», και αποτελεί πρωτοβουλία της Αστικής Μη Κερδοσκοπικής Εταιρίας «Παραδείγματος Χάριν».

Η ING έχει στόχο μέσω αυτής της πρωτοβουλίας, να υποστηρίξει την προσπάθεια να αποκτήσουν τα παιδιά της Αθήνας πρόσβαση στη ψυχαγωγική απασχόληση, την εξερεύνηση, την ανάπτυξη φαντασίας μέσα από την αναδημιουργία χώρων διασκέδασης και ξεκούρασης σε μία σύγχρονη πόλη. Άλλωστε, είναι δεδομένο ότι οι χώροι παιχνιδιού σε ένα αστικό κέντρο, συμβάλλουν στην κοινωνικοποίηση καθώς και την ανάπτυξη κινητικών δεξιοτήτων και  ομαδικότητας των παιδιών.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ