Ε.Ι. Παπαδόπουλος Α.Ε.: Χαμόγελα στα παιδιά

    Την Παρασκευή 26 Απριλίου 2013 η διοίκηση της Ε.Ι. Παπαδόπουλος Α.Ε. μαζί με τη διοίκηση του ΚΑΑΠΑΑ Βούλας εγκαινίασαν την παιδική χαρά που δημιούργησε η εταιρεία αποκλειστικά για τα παιδιά του κέντρου. Στη γιορτή των εγκαινίων τα παιδιά είχαν την ευκαιρία να παίξουν και να διασκεδάσουν στη νέα παιδική χαρά, να χαρούν με face painting, να χορέψουν και να απολαύσουν τα αγαπημένα μπισκότα της εταιρείας Παπαδοπούλου.

    Η εταιρεία συνεργάστηκε με αρκετούς συντελεστές, όπως μηχανικούς και αρχιτέκτονες, προκειμένου να σχεδιάσει και να παραδώσει μία ασφαλή και εξοπλισμένη με παιχνίδια  και ειδικές κατασκευές παιδική χαρά, με σκοπό την ψυχαγωγία των παιδιών. Η δημιουργία της παιδικής χαράς εντάσσεται στο πλαίσιο των δράσεων για το 2013 του προγράμματος Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης «Χαμόγελα» της Ε.Ι. Παπαδόπουλος Α.Ε..

    Η ενέργεια αυτή έρχεται να προστεθεί σε μια σειρά ενεργειών της εταιρείας για τα παιδιά, όπως η πολύχρονη συνεργασία με το Ελληνικό Παιδικό Μουσείο, η προσφορά προϊόντων σε κοινωνικά παντοπωλεία και ιδρύματα, οι χορηγίες παιδικών θεατρικών παραστάσεων, η υποστήριξη σχολικών και αθλητικών εκδηλώσεων αλλά και η παροχή υποτροφιών.

    Η κ. Ιωάννα Παπαδοπούλου, Πρόεδρος και Διευθύνουσα Σύμβουλος της εταιρείας δήλωσε «Με μεγάλη μας χαρά ολοκληρώνουμε και παραδίδουμε το έργο αυτό, συμβάλλοντας κι εμείς με τον τρόπο μας στο έργο του Κέντρου. Ελπίζουμε να προσφέρει στα παιδιά του ΚΑΑΠΑΑ πολλά χαμόγελα, στιγμές χαράς και ξεγνοιασιάς. Η εταιρεία μας, 91 χρόνια τώρα, φροντίζει και στηρίζει  την ελληνική κοινωνία όχι μόνο με τα προϊόντα αλλά και με πλήθος δράσεων. Προτεραιότητά μας είναι ενέργειες και δράσεις  που αφορούν τα παιδιά τα οποία παιδιά είναι το αύριο όλων μας. Στηρίζοντας οργανώσεις ή δράσεις που έχουν να κάνουν με τα παιδιά, βάζουμε κι εμείς ένα μικρό λιθαράκι για ένα καλύτερο αύριο. Δέσμευσή μας είναι να συνεχίσουμε και τα επόμενα χρόνια με ένα σημαντικό πρόγραμμα δράσεων Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης».

    Η κ. Ευαγγελία Χαλβατζά, Διοικήτρια του ΚΑΑΠΑΑ Βούλας, δήλωσε μετά το πέρας των εγκαινίων «Θέλω να ευχαριστήσω από καρδιάς την εταιρεία Παπαδοπούλου γιατί σε δύσκολες εποχές με πολλά προβλήματα στην καθημερινότητα για το Ίδρυμα και τα παιδιά, δημιούργησαν έναν πολύ ωραίο χώρο που τόσο πολύ χρειαζόμασταν. Κυρίως όμως τους  ευχαριστώ  γιατί άνοιξαν την αγκαλιά τους, μοιράστηκαν μαζί μας το όνειρο και μας δίνουν φτερά να συνεχίσουμε τον αγώνα μας».

    ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

    εισάγετε το σχόλιό σας!
    παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ