FRIESLANDCAMPINA Hellas: Έμπρακτη Στήριξη

    Η 1η Ιουνίου έχει ανακηρυχθεί ως Παγκόσμια Ημέρα Γάλακτος, σύμφωνα με απόφαση της Οργάνωσης Τροφίμων και Γεωργίας (FAO) του ΟΗΕ. Η FrieslandCampina,  στο πλαίσιο της πολιτικής της για την Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη (ΕΚΕ), συμμετείχε ενεργά στον εορτασμό της συμβολικής αυτής ημέρας η οποία αναδεικνύει την τεράστια αξία του γάλακτος στην υγεία, την ανάπτυξη και περαιτέρω εξέλιξη του ανθρώπινου πληθυσμού, σε όλο τον κόσμο.

    Στην Ελλάδα, με αφορμή τον εορτασμό της Παγκόσμιας Ημέρας Γάλακτος, η FrieslandCampina Hellas ξεκίνησε  την Τετάρτη 29 Μαΐου στη σελίδα της https://www.facebook.com/NOYNOY.gr μία διασκεδαστική διαδραστική εφαρμογή μέσω της οποίας οι επισκέπτες είχαν τη δυνατότητα να βλέπουν τη λέξη ‘Γάλα’ γραμμένη σε πολλές γλώσσες του κόσμου.

    Κατά τη διάρκεια του τετραημέρου μέχρι και την 1η Ιουνίου, για κάθε μία συμμετοχή στην εφαρμογή, η FrieslandCampina Hellas συνεισέφερε μία συσκευασία γάλακτος NOYNOY Εβαπορέ στην ειδική προσφορά παροχής δωρεάν προϊόντων προς την Ανώτατη Συνομοσπονδία Πολυτέκνων Ελλάδας (ΑΣΠΕ), συγκεντρώνοντας με την ενεργό συμμετοχή του κοινού πάνω από 3.400 κουτιά γάλακτος.

    Με αυτή την πρωτοβουλία Κοινωνικής Υπευθυνότητας, η FrieslandCampina Hellas ενισχύει περαιτέρω τους μακροχρόνιους δεσμούς που έχει αναπτύξει με την κοινότητα των πολυτέκνων και ειδικότερα τους μεγαλύτερους  θεσμικούς φορείς (ΑΣΠΕ και ΕΠΑ), τις δραστηριότητες των οποίων στηρίζει ηθικά και υλικά, για 6η συνεχή χρονιά.

    ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

    εισάγετε το σχόλιό σας!
    παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ