Ο «Ιπποκράτης» συνεχίζει το ταξίδι του

    Ο «Ιπποκράτης» συνεχίζει το ταξίδι του στην Ελλάδα προσφέροντας τις πολύτιμες υπηρεσίες του στα παιδιά και μοιράζοντας χαμόγελα. Στο πλαίσιο του προγράμματος Προληπτικής Ιατρικής του οργανισμού το Χαμόγελο του Παιδιού που φέτος πραγματοποιείται με την υποστήριξη της Johnson & Johnson, το κινητό πολυϊατρείο έχει επισκεφτεί από τον Φεβρουάριο την Κρήτη, την Εύβοια, τα Κύθηρα και το Μαρούσι, εξετάζοντας συνολικά μέχρι σήμερα 9.947 παιδιά.

    Ολοκληρώνοντας την επίσκεψή του στα Κύθηρα, όπου βρέθηκε από τις 15 έως τις 26 Μαΐου, ο «Ιπποκράτης» εξέτασε συνολικά 323 παιδιά. Παράλληλα, η κινητή Οδοντιατρική και Παιδιατρική Μονάδα του προγράμματος επισκέφτηκε από τις 13 έως και τις 28 Μαΐου Νηπιαγωγεία και Δημοτικά Σχολεία του Δήμου Αμαρουσίου, πραγματοποιώντας προληπτικό οδοντιατρικό έλεγχο σε 1.595 μαθητές.

    Υπενθυμίζεται ότι ο «Ιπποκράτης» ξεκίνησε φέτος το ταξίδι του από την Κρήτη, όπου παρέμεινε από τις αρχές Φεβρουαρίου μέχρι το τέλος του Μαρτίου, εξετάζοντας συνολικά 4.800 παιδιά, ενώ τον Απρίλιο βρέθηκε στην Εύβοια, εξετάζοντας συνολικά 3.229 παιδιά.

    Επόμενος σταθμός στο ταξίδι του Ιπποκράτη είναι η Κέρκυρα, όπου θα βρεθεί από τις 17 μέχρι τις 27 Ιουνίου, ενώ η Κινητή Οδοντιατρική και Παιδιατρική Μονάδα βρίσκεται ήδη στη Δράμα, όπου και θα παραμείνει μέχρι τις 14 Ιουνίου.

    Το ταξίδι του κινητού πολυϊατρείου «Ιπποκράτης», μπορεί να «ακολουθήσει» το κοινό στο διαδίκτυο, μέσω της σελίδας «Μόνο Χαμόγελα» στο Facebook, μέσω twitter https://twitter.com/monohamogela, αλλά και μέσω του blog www.monohamogela.gr.

    Την υλοποίηση του προγράμματος Προληπτικής Ιατρικής για το 2013 εξασφάλισε ο μη κερδοσκοπικός οργανισμός Johnson & Johnson Corporate Citizenship Trust, θέτοντας μάλιστα το στόχο να εξεταστούν μέχρι το τέλος του έτους περισσότερα από 18.000 παιδιά. Για την Johnson & Johnson η Eταιρική Κοινωνική Ευθύνη συνιστά προτεραιότητα που καθορίζει σε μεγάλο βαθμό τη λειτουργία της και στο πλαίσιο αυτό υποστηρίζει σε όλο τον κόσμο δράσεις με βασικό κριτήριο το ουσιαστικό κοινωνικό όφελος.

    ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

    εισάγετε το σχόλιό σας!
    παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ