Η Barilla στηρίζει το έργο της WIN Hellas

Η Barilla έδωσε το “παρών” στο Celebrity Cooking Event που διοργάνωσε η WIN Hellas την Κυριακή 2 Ιουνίου  στηρίζοντας την προσπάθεια της WIN για την ευαισθητοποίηση του κοινού ενάντια στη στην ενδοοικογενειακή βία.

Tο event συγκέντρωσε δημοφιλείς προσωπικότητες από διαφορετικούς χώρους, όπως οι Έλλη Κοκκίνου, Δέσποινα Καμπούρη, Έλενα Παπαβασιλείου, Μαρία Κορινθίου, Νικολέττα Ράλλη, Μαριλίτα Χατζηβασιλείου, Donna Chalas, Μαίρη Συνατσάκη, Χριστίνα Αλούπη, Τάκης ΖαχαράτοςΠαύλος Σταματόπουλος, Γιώργος Λιανός και Νίκος Βουρλιώτης, Τα ζυμαρικά και οι σάλτσες  Barilla είχαν έντονη παρουσία καθώς οι επώνυμοι φίλοι της WIN Hellas μαγείρεψαν Tagliatelle Barilla με σάλτσα Basilico, φορώντας ποδιές Barilla.

Στο τέλος της βραδιάς η Barilla  μοίρασε σε όλους ζυμαρικά, σάλτσες και δώρα Barilla. Οι γεύσεις κέρδισαν τις εντυπώσεις όλων των παρευρισκόμενων που συγκεντρώθηκαν για να στηρίξουν ένα σπουδαίο σκοπό: την προσπάθεια για ενημέρωση, πρόληψη και προστασία ενάντια στην ενδοοικογενειακή βία. Η  Barilla ήταν εκεί αποδεικνύοντας, για μία ακόμα φορά, ότι στέκει διαχρονικά αρωγός σε κάθε πρωτοβουλία που στοχεύει στην ευαισθητοποίηση σε θέματα κοινωνικά που μας αγγίζουν όλους στην καθημερινή μας ζωή.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ