Wind RUN GREECE: Πρωτοβουλία αλληλεγγύης

    Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκαν την Κυριακή 16 Ιουνίου οι αγώνες δρόμου RUN GREECE – ΗΡΑΚΛΕΙΟ που διοργάνωσε ο ΣΕΓΑΣ σε συνεργασία με την τοπική και περιφερειακή αυτοδιοίκηση της πόλης και την υποστήριξη της WIND.

    Το Ηράκλειο, η 3η από τις 5 πόλεις που διεξάγεται το πρόγραμμα RUN GREECE, αγκάλιασε θερμά την πρωτοβουλία του Συνδέσμου αλλά και το κάλεσμα της WIND  «Ένας Αγώνας Για Όλους, σε όλη την Ελλάδα».

    2000 άνθρωποι κάθε ηλικίας, έμπειροι αθλητές, ερασιτέχνες δρομείς και μικρά παιδιά έλαβαν μέρος στους Αγώνες Δρόμου 5 και 10 χλμ. & παιδιών που πραγματοποιήθηκαν με αφετηρία και τερματισμό την πλατεία Ελευθερίας, δημιουργώντας ένα διαφορετικό, γιορτινό Κυριακάτικο πρωινό. Μαζί και η ομάδα των QUILOMBO, ντυμένοι στα χρώματα της WIND, έδιναν ρυθμό και ξεσήκωναν συμμετέχοντες και θεατές με τα τύμπανα τους.

    Από το πρωί και μέχρι αργά το μεσημέρι, οι συμμετέχοντες είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν την άδεια από αυτοκίνητα πόλη του Ηρακλείου αλλά και να αποκτήσουν την εμπειρία αγώνων δρόμου μαζικής συμμετοχής σε συνδυασμό με την κοινωνική προσφορά.

    Η WIND ως Χορηγός του RUN Ηράκλειο έδωσε κοινωνική διάσταση στη διοργάνωση προσφέροντας για κάθε συμμετοχή 3€ υπέρ της ΗΛΙΑΧΤΙΔΑΣ. Οι δρομείς των 5 και 10χλμ. και τα παιδιά απλά πατώντας τον ειδικό τάπητα της Αψίδας που βρίσκονταν λίγο πριν τον τερματισμό, συνέβαλλαν στην προσπάθεια της εταιρίας για την ενίσχυση του πολύτιμου έργου της ΗΛΙΑΧΤΙΔΑΣ για τα παιδιά με νεοπλασματικές ασθένειες.

    Στον τερματισμό του αγώνα των 5χλμ. ο Γιώργος Τσαπρούνης, Διευθυντής Εταιρικών Σχέσεων WIND ανέφερε χαρακτηριστικά: «Εκ μέρους της WIND ευχαριστούμε τους Ηρακλειώτες  και τους επισκέπτες από όλη την Κρήτη για τη θερμή συμμετοχή στους αγώνες, αλλά και τη στήριξη της πρωτοβουλίας αλληλεγγύης στα παιδιά της ΗΛΙΑΧΤΙΔΑΣ».

    Τις επόμενες ημέρες η WIND θα παραδώσει στην Πρόεδρο της ΗΛΙΑΧΤΙΔΑΣ κα Ευστρατίου Μαρία την επιταγή με το ποσό που συγκεντρώθηκε.

    ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

    εισάγετε το σχόλιό σας!
    παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ