H Amita στο πλευρό του MDA Ελλάς

    Η Coca-Cola Τρία Έψιλον με την Amita στο πλαίσιο μιας μακροχρόνιας και δημιουργικής συνεργασίας με το MDA Ελλάς, του Σωματείου για τη φροντίδα των ατόμων με νευρομυϊκές παθήσεις, στήριξε με χαρά την έκθεση που πραγματοποιήθηκε από το Καλλιτεχνικό Εργαστήρι Ζωγραφικής στο «Σπίτι του MDA Ελλάς». Η έκθεση διήρκησε από τις 11 ως 20  Ιουνίου.

    Στα εγκαίνια της έκθεσης, η Αmita δρόσισε απολαυστικά το φιλότεχνο κοινό και τους φίλους του Σωματείου που παρευρέθησαν για να θαυμάσουν τις δημιουργίες των σπουδαστών του Καλλιτεχνικού Εργαστηρίου Ζωγραφικής και να ενισχύσουν την προσπάθειά τους. Η δημιουργική αυτή έκθεση παρουσίασε έργα που δημιούργησαν οι μαθητές υπό την καθοδήγηση και τον συντονισμό του ζωγράφου Γιώργου Σκίθου, της Αγιογράφου Βικτώριας Τσακίρη και του γλύπτη Νίκου Ταλαίπωρου. Τα έσοδα από τις πωλήσεις των έργων θα διατεθούν στο Σωματείο MDA Ελλάς, για την οργάνωση μιας ομαδικής δράσης του εργαστηρίου.

    Η κα Βάνα Λαβίδα, Πρόεδρος του MDA Ελλάς, στα εγκαίνια της έκθεσης δήλωσε: «Το Σωματείο MDA Ελλάς, από το 2000 που έχει ξεκινήσει το έργο του, βρίσκει σύμμαχο και αρωγό στις προσπάθειές του την Coca-Cola Τρία Έψιλον που διατηρεί, σταθερά, το αίσθημα της Κοινωνικής της Υπευθυνότητας. Μαζί με την Amita, όλα αυτά τα χρόνια, στηρίζουν τις πρωτοβουλίες του Καλλιτεχνικού μας Εργαστηρίου, συμβάλλοντας στην ενίσχυση της διάδοσης του οράματος του σωματείου  για βελτίωση της καθημερινότητας των ασθενών με νευρομυϊκές παθήσεις και υποστήριξη των αναφαίρετων δικαιωμάτων τους

    Ο κος Νίκος Ιωάννου, Διευθυντής Δημοσίων Σχέσεων & Επικοινωνίας της Coca-Cola Τρία Έψιλον ευχαριστώντας την κα Βάνα Λαβίδα, για τη μακροχρόνια συνεργασία ανέφερε: «Είμαστε ιδιαίτερα περήφανοι και χαρούμενοι που στηρίζουμε τις προσπάθειες των σπουδαστών του Καλλιτεχνικού Εργαστηρίου του MDA Ελλάς. Η Coca-Cola Τρία Έψιλον αναγνωρίζει ότι έχει ηθική υποχρέωση να στέκεται αρωγός στους συνανθρώπους μας που αντιμετωπίζουν σοβαρά προβλήματα

    Μέσα από μια γόνιμη συνεργασία με το MDA Ελλάς, που μετρά 13 χρόνια, η Coca-Cola Τρία Έψιλον μαζί με την Amita προσφέρουν χρόνο, εμπειρία και πόρους για τη στήριξη των αναγκών του Σωματείου. Η Amita, ο αγαπημένος ελληνικός χυμός, αποτελεί θερμό υποστηρικτή του Καλλιτεχνικού Εργαστήριου Ζωγραφικής του MDA Ελλάς το οποίο, από το 2003 που ξεκίνησε να λειτουργεί, προσφέρει σημαντική διέξοδο καλλιτεχνικής έκφρασής για τους σπουδαστές, ενθαρρύνοντάς τους να εξασκήσουν το ταλέντο τους, ενώ, παράλληλα, συμβάλλει στην ομαλή κοινωνική τους ένταξη.

    ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

    εισάγετε το σχόλιό σας!
    παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ