Public: Έμπρακτη στήριξη

Το νέο κατάστημα Public στο Ηράκλειο πραγματοποίησε στις 2 Ιουλίου τη μεγάλη γιορτή των εγκαινίων του και συνδιοργάνωσε μαζί με τον Δήμο Ηρακλείου μια μεγάλη συναυλία κοινωφελούς χαρακτήρα με το Φοίβο Δεληβοριά στην πλατεία Λιονταριών. Στόχος ήταν η συγκέντρωση βιβλίων για την ενίσχυση των βιβλιοθηκών επιλεγμένων οργανισμών και ιδρυμάτων του Ηρακλείου. Σε ένα μόνο βράδυ τα Public και όλοι οι Ηρακλειώτες που παρευρέθηκαν στη συναυλία, φέρνοντας ένα ή περισσότερα βιβλία από τη βιβλιοθήκη τους, κατάφεραν να συγκεντρώσουν 2.000 βιβλία.

Τα 2.000 βιβλία που συγκεντρώθηκαν θα προσφερθούν στη Βικελαία Δημοτική Βιβλιοθήκη, στα Κέντρα Κοινοτικής Φροντίδας Ανοιχτής προστασίας ηλικιωμένων Δήμου Ηρακλείου, στο ΚΕΘΕΑ- Αριάδνη, στις φυλακές Αλικαρνασσού, στο Κέντρο Παιδικής Μέριμνας Θηλέων στη Στέγη Ανηλίκων, στην Ηλιαχτίδα, στο Δικαίωμα στη ζωή, στο Κέντρο ειδικών παιδιών- ο Άγιος Σπυρίδων και στο Κ.Α.Α.Π.Α.Η.Κ. (Κέντρο Αποθεραπείας και Αποκατάστασης Παιδιών με Αναπηρία στο Ηράκλειο Κρήτης).

Οι μικροί φίλοι των PUBLIC, είχαν τη μοναδική ευκαιρία να συναντήσουν τον πολυαγαπημένο συγγραφέα παιδιών και μεγάλων Ευγένιο Τριβιζά που κατέφθασε γεμάτος κέφι και όρεξη, με τις απίθανες ιστορίες και τη μοναδική του φαντασία, για να ξεναγήσει όλους τους Ηρακλειώτες στους μαγικούς του κόσμους.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ