“Βoήθησες; Eίσαι Jet”

    Η JETOIL παρέδωσε στο πλαίσιο εορταστικής εκδήλωσης τις χρηματικές επιταγές στα οκτώ κοινωφελή ιδρύματα που ανέδειξε  το κοινό, μέσω ψηφοφορίας στο www.eisaijet.gr.

    Σε εορταστικό κλίμα, παρουσία εκπροσώπων φορέων και Μέσων Ενημέρωσης, η JETOIL πραγματοποίησε εκδήλωση, με αφορμή την ολοκλήρωση της ενέργειας «Βοηθάς; Είσαι Jet»,  που υλοποίησε το διάστημα Μάρτιο-Ιούνιο 2013, στο πλαίσιο της στρατηγικής της για την Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη.

    Από τα 23 σωματεία και κοινωφελή ιδρύματα, μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα, που επιτελούν σημαντικό κοινωνικό έργο στη χώρα και συμμετείχαν στην ενέργεια,  το κοινό ανέδειξε μέσω ψηφοφορίας στο site www.eisaijet.gr, οκτώ  (δύο για κάθε μήνα) για να λάβουν οικονομική ενίσχυση, μέρος των εσόδων που θα συγκεντρώνονταν κάθε μήνα από την πώληση των καυσίμων στο δίκτυο πρατηρίων της εταιρείας. Το κοινό ανέδειξε τον μήνα Απρίλιο, την Εστία (4.104 ψήφοι), την Κιβωτό του Κόσμου (2.199 ψήφοι), το Σικιαρίδειο (2.176 ψήφοι) και το Εργαστήρι (2.079 ψήφοι). Τον μήνα Μάιο, το ΚΕΘΕΑ (2.153  ψήφοι) και την Εταιρεία Προστασίας Σπαστικών (2.048 ψήφοι), ενώ την προηγούμενη Κυριακή, τελευταία ημέρα του Ιουνίου,  ολοκληρώθηκε η ψηφοφορία, μέσω της οποίας αναδείχθηκαν τα ιδρύματα «Οι φίλοι του Παιδιού» (2.519 ψήφοι) και η ΕΛΕΠΑΠ (2.407 ψήφοι). Κατά την εορταστική εκδήλωση τα οκτώ ιδρύματα έλαβαν χρηματικές επιταγές από τα ποσά που συγκεντρώθηκαν κάθε μήνα (μέροuς των πωλήσεων).

    Ο κύριος Αλέξανδρος Μαμιδάκης, Αναπληρωτής Διευθύνων Σύμβουλος της JETOIL, δήλωσε: «Είμαστε ιδιαίτερα ευτυχείς που μέσα σε αυτές τις δύσκολες συγκυρίες μπορούμε με αυτό το μικρό, αλλά συμβολικό τρόπο να στηρίξουμε το σημαντικό έργο που πραγματοποιούν οι φορείς που συμμετείχαν στην ενέργεια         «Βοηθάς; Είσαι JET». Υπάρχουν πολλοί φορείς που κάνουν εξαιρετικό έργο κάτω από ιδιαίτερα δύσκολες συνθήκες και αξίζουν την υποστήριξη όλων μας».

    Στην ενέργεια συμμετείχαν επίσης τα ιδρύματα: «Αμυμώνη», «Αντιμετώπιση Παιδικού Τραύματος», «Αρωγή», «Γραμμή Ζωής»,  «Η Καρδιά του Παιδιού», «Θεόφιλος»,  «Κλίμακα», «Μαζί για το Παιδί»,     «MDA Ελλάς», «Ορφανοτροφείο Μέλισσα», «Παιδικά Χωριά S.O.S.», «ΠΕΣΠΑ», «Το Χαμόγελο του Παιδιού», «Φλόγα» και το «Χατζηκυριάκειο Ίδρυμα Παιδικής Προστασίας».

    Για αναλυτικότερη ενημέρωση επισκεφθείτε το  www.eisaijet.gr.

    ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

    εισάγετε το σχόλιό σας!
    παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ