ΑΧΑ: Εβδομάδα Εταιρικής Υπευθυνότητας

    Από τις 8 έως 16 Ιουνίου η Εβδομάδα Εταιρικής Υπευθυνότητας της ΑΧΑ ήταν μία ευκαιρία για τις εταιρείες του Ομίλου ΑΧΑ και τους εργαζόμενους σε όλο τον κόσμο να εκφράσουν τη δέσμευσή τους προς την Εταιρική Υπευθυνότητα και να δείξουν πώς οι πρωτοβουλίες σε αυτή την κατεύθυνση ενσωματώνονται στις βασικές επιχειρηματικές δραστηριότητες της AXA, από τα ασφαλιστικά προγράμματα έως τις ενέργειες για τη διαφορετικότητα και την ενσωμάτωση, τις υπηρεσίες πρόληψης κινδύνων και τις υπεύθυνες επενδύσεις.

    Στο πλαίσιο αυτής της εβδομάδας, στις 13 Ιουνίου, οι εργαζόμενοι της AXA σε όλο τον κόσμο συμμετείχαν στην τρίτη “Πρόκληση” για την έρευνα και την εκπαίδευση για τη μείωση των κινδύνων. Εθελοντικά προσέφεραν τον χρόνο τους και διένυσαν όσο το δυνατόν περισσότερα χιλιόμετρα. Αυτά τα χιλιόμετρα στη συνέχεια θα μετατραπούν σε ευρώ και θα δοθούν για προγράμματα εκπαίδευσης για τη  μείωση κινδύνων.

    «Η Εταιρική Υπευθυνότητα εκφράζει τον στόχο της AXA να προστατεύει τους πελάτες της και την κοινωνία με την ευρύτερη έννοια μακροπρόθεσμα. Ως μέρος του στρατηγικού μας πλάνου “Φιλοδοξία AXA”, η Εταιρική Υπευθυνότητα συμβάλλει στην καινοτομία των προϊόντων, την αποτελεσματικότητα και την καλύτερη διαχείριση των κινδύνων. Έχει επίσης αποδειχθεί ότι ενισχύει τη δέσμευση των εργαζομένων. Η Εβδομάδα για την Εταιρική Υπευθυνότητα είναι μια επιπλέον ευκαιρία για τους εργαζόμενους να συμμετέχουν σε τέτοιου είδους πρωτοβουλίες και είμαστε πολύ ευχαριστημένοι που και αυτή τη χρονιά έχουμε τόσους πολλούς εργαζόμενους που δεσμεύτηκαν να δώσουν τον χρόνο, την ενέργεια και τον ενθουσιασμό τους για να βοηθήσουν την κοινωνία στην καλύτερη αντιμετώπιση των κινδύνων μέσα από την παγκόσμια Πρόκληση», δήλωσε η Alice Steenland, Αντιπρόεδρος του Ομίλου στην Εταιρική Υπευθυνότητα.

    Στην ΑΧΑ Ελλάδος, τα χρήματα που συγκεντρώθηκαν μέσω του εθελοντισμού των εργαζόμενων, οι οποίοι διένυσαν τα διπλάσια χιλιόμετρα σε σχέση με το 2012 κάνοντας ποδήλατο, θα δοθούν στην Κάρτα Διαβήτη με την οποία η Εταιρεία έχει αναπτύξει 3ετή συνεργασία.  Η ΑΧΑ και η Κάρτα Διαβήτη έχουν σχεδιάσει ένα εκπαιδευτικό πρόγραμμα για την ευαισθητοποίηση γονέων και παιδιών, το οποίο έχει πραγματοποιηθεί ήδη σε 15 σχολεία στο Νομό Αττικής. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει ένα επιστημονικό μέρος για γονείς, κατά το οποίο τρεις εξειδικευμένοι επιστήμονες, τοποθετούνται σε θέματα πρόληψης και έγκυρης διάγνωσης και την εκπαίδευση μαθητών πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης με τη βοήθεια ενός ειδικά διαμορφωμένου επιτραπέζιου και ηλεκτρονικού παιχνιδιού (διαθέσιμο στην ιστοσελίδα http://www.kartadiaviti.gr/melenia/).

    ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

    εισάγετε το σχόλιό σας!
    παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ