«Σπιτική Κουζίνα»

    Από την Πέμπτη 11 Ιουλίου ο Δήμος Παπάγου – Χολαργού εντάσσει στο πλαίσιο δράσης της κοινωνικής του πολιτικής, το πρόγραμμα «Σπιτική Κουζίνα».

    Καθημερινά από Δευτέρα έως Παρασκευή από τις 12:00 έως τις 16:00, σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο εντός του Δημαρχείου Παπάγου – Χολαργού (είσοδος από οδό Βεντούρη), κάθε δημότης χωρίς προαπαιτούμενα ή δικαιολογητικά, μπορεί να επιλέξει μέσα από μια ποικιλία ζεστό, φρεσκομαγειρεμένο και πάνω απ’ όλα πιστοποιημένο φαγητό στο συμβολικό αντίτιμο των 2,50 ευρώ ανά μερίδα.

    Το πρόγραμμα απευθύνεται ανεξαιρέτως σε όλους και κυρίως σε όσους θέλουν να εξοικονομήσουν όχι μόνο χρήμα αλλά και χρόνο. Φοιτητές, άνεργοι, άτομα που ζουν μόνα, εργαζόμενοι γονείς, συνταξιούχοι είναι το κύριο κοινό του προγράμματος.

    Η «Σπιτική Κουζίνα» προστίθεται στο δομημένο και πλούσιο δίκτυο κοινωνικής αλληλεγγύης του Δήμου Παπάγου – Χολαργού. Με το σύνθημα «σήμερα κανείς δεν είναι μόνος»  ο δήμος Παπάγου – Χολαργού στηρίζει όλους τους δημότες με ένα πλήθος δράσεων όπως κοινωνικό παντοπωλείο, δημοτικά πολυϊατρεία, δημοτική ιματιοθήκη κ.α.

    ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

    εισάγετε το σχόλιό σας!
    παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ