TÜV HELLAS: Χορηγός στην Ημερίδα του ΣΕΦ

Ο Οργανισμός Επιθεώρησης και Πιστοποίησης TÜV HELLAS, μέλος του TÜV NORD GROUP,  υπήρξε χορηγός στην Ημερίδα του Συνδέσμου Εταιριών Φωτοβολταϊκών με θέμα «Η επανεκκίνηση της αγοράς Φωτοβολταϊκών και οι προϋποθέσεις για τη μεγάλη διείσδυσή τους στα ηλεκτρικά δίκτυα», που πραγματοποιήθηκε στο ξενοδοχείο Μεγάλη Βρεταννία. Η Ημερίδα, η οποία σημείωσε μεγάλη επιτυχία τόσο σε συμμετοχές όσο και σε επίπεδο παρουσιάσεων, πραγματοποιήθηκε υπό την αιγίδα του ΙΕΕΕ (Institute of Electrical and Electronics Engineers) και του PV GRID.

Κατά τη διάρκεια των εργασιών της Ημερίδας απηύθυνε χαιρετισμό και παρουσίασε με ομιλία του τη «Σημασία της Ποιότητας στα Φωτοβολταϊκά, κάτω από τα νέα δεδομένα», ο Διευθυντής Επιθεωρήσεων Κτιριακών – Τεχνικών Έργων  και ΑΠΕ της TÜV HELLAS κ.Σταύρος Τόγιας. Μέσα από την παρουσίαση case studies από την εμπειρία περισσοτέρων από 450MWp επιθεωρημένων έργων της TÜV HELLAS σε Φωτοβολταϊκά Πάρκα και Εγκαταστάσεις, ο Σταύρος Τόγιας ανέδειξε τη σημασία και τη συμβολή της επιθεώρησης από έγκυρο Φορέα στη βελτίωση της απόδοσης, στην εξασφάλιση της βιωσιμότητας και της οικονομίας των φωτοβολταϊκών εγκαταστάσεων.

Ο Σύνδεσμος Εταιριών Φωτοβολταϊκών είναι αστική μη κερδοσκοπική εταιρία που ιδρύθηκε το 2002 και απαρτίζεται σήμερα από τις σημαντικότερες εταιρίες που δραστηριοποιούνται στην παραγωγή εξοπλισμού, την εμπορία, εγκατάσταση και συντήρηση φωτοβολταϊκών συστημάτων. Εργάζεται για τη ανάπτυξη μιας υγιούς και βιώσιμης αγοράς φωτοβολταϊκών, τη θέσπιση των απαραίτητων κινήτρων και την άρση των εμποδίων που υπάρχουν σήμερα στην αξιοποίηση της ηλιακής ακτινοβολίας. Έχει συμβάλει τα μέγιστα στη θέσπιση εγγυημένων τιμών πώλησης της παραγόμενης ηλιακής ενέργειας (feed-in-tariffs), στη θέσπιση ειδικών κινήτρων για τα οικιακά φωτοβολταϊκά και στην απλοποίηση των διαδικασιών αδειοδότησης.

Η TÜV HELLAS είναι Οργανισμός Επιθεώρησης και Πιστοποίησης, 100% θυγατρικός του Γερμανικού Οργανισμού TÜV NORD Group. Στην Ελλάδα δραστηριοποιείται από το 1987 παρέχοντας ανεξάρτητες υπηρεσίες Επιθεώρησης και Πιστοποίησης, σε όλο το φάσμα των επιχειρήσεων, τόσο στον ιδιωτικό όσο και στον δημόσιο τομέα. Στον Τομέα της Ενέργειας έχει συνδέσει το όνομά της με την πιστοποίηση των μεγαλύτερων έργων Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας, ενώ έχει πιστοποιήσει φωτοβολταϊκούς σταθμούς συνολικής ισχύος 450MWp. Μεταξύ άλλων, η TÜV HELLAS έχει πιστοποιήσει τα σοβαρότερα έργα υποδομής στη χώρα καθώς και τα μεγαλύτερα επενδυτικά προγράμματα στον χώρο της ενέργειας όπως τα Φωτοβολταϊκά Πάρκα της Protergia (11,5MWp), της Selected Volt (10MWp) και της Energa (5MWp), την Αιολική Παναχαϊκού Ι & ΙΙ (48,4MW), Αδέρες (36MW), Δίδυμα (36MW), τη ΔΕΣΦΑ, τη ΔΕΠΑ και την ΕΠΑ Αττικής.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ