AVMap και Πανεπιστήμιο Αθηνών

    Μια ιδιαίτερη εκδήλωση για παιδιά 5 έως 12 ετών έγινε στις 30 Ιουνίου στην κεντρική παραλία της Ραφήνας. Σκοπός ήταν η ενημέρωση και ευαισθητοποίηση των μικρών μας φίλων στο βασικό πρόβλημα της προστασίας του περιβάλλοντος και της αξίας της ανακύκλωσης, μέσα από διαδραστικά παιχνίδια στην άμμο.

    Μέσα από ειδικά σχεδιασμένα παιχνίδια και δράσεις, περισσότερα από 100 παιδιά μυήθηκαν στην έννοια της ανακύκλωσης και έμαθαν πόσο πολύτιμο είναι να διαχωρίζουμε το χαρτί, το γυαλί, το αλουμίνιο και το πλαστικό από τα υπόλοιπα απορρίμματα. Την εκπαιδευτική διαδικασία ανέλαβε το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών, μαζί με εξειδικευμένους παιδαγωγούς και ανιματέρ.

    Την πρωτοβουλία για την επιλογή της Ραφήνας ως  χώρο εκπαίδευσης και για την οργάνωση είχε ο Καθηγητής κ. Ανδρέας Βασιλόπουλος, Πρόεδρος του επιχειρηματικού Ομίλου AVMap, ο οποίος προσπαθεί να αξιοποιήσει την εμπειρία και τις διασυνδέσεις του για να φέρει τόσο στο Πικέρμι όπου κατοικεί, όσο και στη Ραφήνα δραστηριότητες χρηματοδοτούμενες από Ευρωπαϊκά κονδύλια.

    ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

    εισάγετε το σχόλιό σας!
    παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ