«Ήρωες ανάμεσά μας»

Η Coca-Cola βρέθηκε κοντά στους πρωταγωνιστές της κοινωνικής αποστολής του ΑΝΤ1 «Ήρωες ανάμεσά μας», στην εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε για να τιμηθούν οι ξεχωριστοί άνθρωποι που ζουν δίπλα μας. Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 4 Ιουλίου στη Στέγη Γραμμάτων και Τεχνών του Ιδρύματος Ωνάση, με τη συγκίνηση, το θαυμασμό και την ελπίδα για ένα καλύτερο αύριο να κυριαρχούν. Παρουσιαστής της βραδιάς ήταν ο Σάκης Ρουβάς και παρόντες όλοι οι «Ήρωες ανάμεσά μας», οι οποίοι βραβεύτηκαν από κορυφαίες προσωπικότητες της πολιτικής και κοινωνικής ζωής.

Η Coca-Cola, μεγάλος χορηγός της πρωτοβουλίας, τίμησε και εκείνη έναν από τους «Ήρωες». Ο Κωνσταντίνος Πολυχρονόπουλος, ιδρυτής της Κοινωνικής Κουζίνας «Ο άλλος άνθρωπος», τιμήθηκε από τον Γενικό Διευθυντή της Coca-Cola Hellas, κ. Μάνο Ελευθερίου, για την εθελοντική του προσφορά στη συγκέντρωση τροφίμων από εθελοντές. Η οργάνωση «Κοινωνική Κουζίνα» θα έχει σύμμαχο στο έργο της την Coca-Cola, η οποία θα παρέχει τα τρόφιμα για τις ανάγκες της για ένα ολόκληρο χρόνο.

Η υποστήριξη της Coca-Cola στην αξιόλογη πρωτοβουλία «Ήρωες ανάμεσά μας» πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο της καμπάνιας «Πιστεύουμε σε ένα καλύτερο αύριο», η οποία συνεχίζεται για δεύτερη συνεχή χρονιά, αναδεικνύοντας τα καλά πράγματα που συμβαίνουν καθημερινά γύρω μας. Τα μηνύματα της κοινωνικής αποστολής του ΑΝΤ1 ταυτίστηκαν πλήρως με αυτά της καμπάνιας, έτσι λοιπόν, η Coca-Cola, πιστή στην έννοια της αισιοδοξίας και τη θετική στάση ζωής, στήριξε τους «Ήρωες ανάμεσά μας» και μας προσκάλεσε να ζήσουμε πολλές δυνατές στιγμές, να αντλήσουμε κουράγιο και να πάρουμε μια βαθιά ανάσα αισιοδοξίας.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ