Όμιλος FOURLIS: Δωρεά ηλεκτρονικού εξοπλισμού

    Στο πλαίσιο του ευρύτερου προγράμματος Κοινωνικής Υπευθυνότητας  o Όμιλος FOURLIS,  προχώρησε στη δωρεά ηλεκτρονικού εξοπλισμού (Η/Υ, ηλεκτρονικά μικροσκόπια και άλλο υλικό) στο Τμήμα Εγκληματολογικών Ερευνών της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Περιφέρειας Θεσσαλίας.

    Όπως τόνισε χαρακτηριστικά σε σχετική επιστολή του ο Πρόεδρος του Ομίλου Βασίλης Φουρλής η δωρεά υλοποιήθηκε «με γνώμονα τον αποφασιστικό και ουσιαστικό ρόλο του ΤΕΕ στη δίωξη του εγκλήματος και την δεδομένη ανάγκη να υποστηριχτούν αποτελεσματικά οι ολοένα αυξανόμενες ανάγκες του σε εξειδικευμένο εξοπλισμό».

    Η συμβολική εκδήλωση παράδοσης του υλικού  έγινε την περασμένη εβδομάδα στην Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Περιφέρειας Θεσσαλίας. Ο επικεφαλής του ΤΕΕ, Αστυνομικός Υποδιευθυντής Αστέριος Μαντζιώκας ευχαρίστησε τον διευθυντή του καταστήματος ΙΚΕΑ Θεσσαλία Νίκο Μιγιάνη, ως εκπρόσωπο του Ομίλου FOURLIS. Ο κύριος Μαντζιώκας επεσήμανε ότι «η δωρεά αυτή εκτός του ότι ενισχύει την υλικοτεχνική υποδομή του ΤΕΕ, ενισχύει και ηθικά το στελεχιακό δυναμικό του.  Επιβεβαιώνει ότι η Ελληνική Αστυνομία δεν είναι μόνη της στον αγώνα κατά του εγκλήματος, αλλά έχει τη στήριξη του υγιούς μέρους της κοινωνίας μας, κομμάτι του οποίου είναι και ο σύγχρονος επιχειρηματικός κόσμος, όπως εκφράζεται και από τον Όμιλο FOURLIS

    Στην εκδήλωση παραβρέθηκε και ο Επιτελάρχης της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης, Αστυνομικός Διευθυντής Γρηγόριος Ραπτόπουλος, ο οποίος επέδωσε σχετική αναμνηστική πλακέτα στον εκπρόσωπο του Ομίλου FOURLIS.

    ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

    εισάγετε το σχόλιό σας!
    παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ