Μουσικές εκδηλώσεις από την ΙΚΕΑ

Στο πλαίσιο των ενεργειών εταιρικής ευθύνης του Ομίλου FOURLIS, πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη στην ΙΚΕΑ Ιωάννινα μουσική εκδήλωση με τον τραγουδιστή Αντώνη Ρέμο.

Επισκέπτες απ’ όλη την Ήπειρο συγκεντρώθηκαν στον χώρο του καταστήματος προκειμένου να ενισχύσουν την πρωτοβουλία του Ομίλου FOURLIS για τη στήριξη παιδικών και βρεφονηπιακών σταθμών της Ηπείρου. Τη βραδιά αλληλεγγύης και ευαισθητοποίησης  προλόγισε η ηθοποιός Βάνα Μπάρμπα. Συμπαραστάτης στην προσπάθεια στάθηκε και η τραγουδίστρια Έλλη Κοκκίνου.

Όπως δήλωσε χαρακτηριστικά ο Αντώνης Ρέμος στην συνέντευξη που προηγήθηκε… «είναι πολύ σημαντικό ότι σ’ αυτές τις δύσκολες στιγμές υγιείς επιχειρήσεις και υγιείς άνθρωποι προσφέρουν στην κοινωνία και στέκονται δίπλα σε ευαίσθητες ομάδες του πληθυσμού όπως είναι τα παιδιά».

Η Βάνα Μπάρμπα επεσήμανε ότι «μια Ελληνική επιχείρηση, η ΙΚΕΑ του Ομίλου FOURLIS, με τη δύναμη της Ελληνικής ψυχής στέκεται δίπλα στις πραγματικές ανάγκες της Ηπείρου».

Η μουσική εκδήλωση θα επαναληφθεί το βράδυ της Πέμπτης στο κατάστημα ΙΚΕΑ Θεσσαλία, στις 21.00. Το ισόποσο των εσόδων θα δοθεί για τη στήριξη βρεφονηπιακών και παιδικών σταθμών της Θεσσαλίας.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ