Η Fiat στηρίζει το Ολυμπιακό Πνεύμα

Για μία εταιρεία σαν την Fiat κάθε τι που έχει σχέση με την ανθρώπινη δραστηριότητα είναι παράμετρος που λαμβάνει σοβαρά υπ’ όψιν. Φυσικά και στον τομέα του αθλητισμού ήταν πάντα αρωγός, όπως στους Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες στο Torino το 2006 και πάντα δίπλα στις εθνικές Ιταλικές ομάδες ποδοσφαίρου, με το Παγκόσμιο Κύπελλο Ποδοσφαίρου της Βραζιλίας να προβάλλει στον ορίζοντα το 2014, αλλά και τους Ιταλούς αθλητές να πηγαίνουν στους Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες του Sochi (Ρωσία 2014) με Fiat.

Το Torino ετοιμάζεται να αναλάβει το 2015 την σκυτάλη ως η Ευρωπαϊκή Πρωτεύουσα του Αθλητισμού, ενώ τον Αύγουστο διοργάνωσε με τον καλύτερο τρόπο τους 8ους World Masters Games, τους λεγόμενους και Ολυμπιακούς Αγώνες για αθλητές ηλικίας άνω των τριάντα ετών.

Από το 1985 με αφετηρία το Τορόντο, αυτή η λαμπρή γιορτή δίνει την ευκαιρία σε πραγματικά ερασιτέχνες αθλητές να χαρούν τη συμμετοχή τους σε ένα παγκόσμιο αθλητικό γεγονός. Εδώ που πραγματικά συγκλίνουν τα ανθρώπινα δικαιώματα και η ψυχοκινητική φύση των ανθρώπων, στο πνεύμα του «αθλητισμός για τη ζωή, αθλητισμός για όλους»…

Είκοσι χιλιάδες αθλητές και πέντε χιλιάδες εθελοντές συμμετείχαν στη διοργάνωση με ενθουσιασμό, ένα πανίσχυρο αθλητικό κίνημα αναγνωριζόμενο και υποστηριζόμενο φυσικά από την Διεθνή Ολυμπιακή Επιτροπή, ενώ τα πολύχρωμα αεροπανό των «World Masters Games – Torino 2013» γέμισαν τον ουρανό της πρωτεύουσας του Piemonte. Και φυσικά σημαντικότατη ήταν η χορηγική παρουσία της Fiat με ένα στόλο οχημάτων αποτελούμενο από το Freemont, το 500L Living, το Qubo και το Panda!

Μία αθλήτρια της σκοποβολής από την Ελλάδα αποφάσισε να συμμετάσχει στους 8ους World Masters Games για να υπερασπισθεί τον παγκόσμιο τίτλο της από το Sydney του 2009 στο αεροβόλο πιστόλι και στην ηλικιακή κατηγορία της. Με τη βοήθεια της Fiat και με ένα Fiat 500L 1.6 Lounge η φωτογράφος Πηνελόπη Τσαντούλα έδωσε το παρόν στο «Poligono Tiro a Segno Nazionale», δηλαδή στο αρχαιότερο αθλητικό κέντρο της Ιταλίας, στο Σκοπευτήριο του Τορίνο του 1837!

Το αποτέλεσμα δικαίωσε απόλυτα την προσπάθεια  και η ελληνική σημαία γέμισε πάλι τις γιγαντοοθόνες, όπως πριν τέσσερα χρόνια στην Αυστραλία, τότε που η Πηνελόπη κατέκτησε ένα χρυσό μετάλλιο στο αεροβόλο πιστόλι και ένα ασημένιο μετάλλιο στο πυροβόλο πιστόλι. Όμως αυτό που σφράγισε με τον καλύτερο τρόπο την προσπάθειά της, ήταν που ανακοινώθηκε δύο φορές το «…and the World Masters Games winner of the gold medal representing Greece, is Pinelopi Tsantoula!».

Αξιοσημείωτο λοιπόν το γεγονός ότι μία δημοσιογραφική αποστολή του περιοδικού «4ΤΡΟΧΟΙ», με τη βοήθεια της Fiat, κατέκτησε παγκόσμιους τίτλους σε αγώνες στους οποίους χορηγός ήταν η Fiat.

«Everlasting Passion» ήταν το σλόγκαν των αγώνων, δηλαδή αιώνια πάθος για αυτά που πιστεύεις, για αυτά που αγωνίζεσαι, για αυτά που ονειρεύεσαι.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ