«Ασφαλής Οδήγηση» από την Pepsico

Στο πλαίσιο της συνεργασίας της PepsiCo με το Ινστιτούτο Οδικής Ασφάλειας Πάνος Μυλωνάς και τον Τάσο Ιαβέρη, η εκδήλωση είχε ως σκοπό να ενημερώσει και να ευαισθητοποιήσει τους εργαζόμενους της PepsiCo για τη σπουδαιότητα της οδικής ασφάλειας και της κυκλοφοριακής αγωγής, μέσα από ευχάριστες και δημιουργικές δραστηριότητες για τους ίδιους και για τα παιδιά τους.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, οι παρευρισκόμενοι συμμετείχαν αρχικά σε μια διαδραστική ενημέρωση και επίδειξη των αρχών της οδικής ασφάλειας. Στη συνέχεια, πραγματοποιήθηκε βιωματική εκπαίδευση για τις επιπτώσεις των τροχαίων ατυχημάτων σε μικρή κλίμακα, μέσω προηγμένου εξοπλισμού που παρείχε το Ι.Ο.ΑΣ Πάνος Μυλωνάς. Οι σταθμοί πρακτικής και βιωματικής ενημέρωσης περιελάμβαναν προσομοιωτή ανατροπής αυτοκίνητου, προσομοιωτή σύγκρουσης, ζυγαριά μέτρησης βάρους πρόσκρουσης, συσκευή μέτρησης αντίδρασης οδηγού, καθώς και εκπαιδευτικό προσομοιωτή οδήγησης. Στο τέλος της εκδήλωσης πραγματοποιήθηκε ομιλία του Τάσου Ιαβέρη.

«Είμαστε ιδιαίτερα υπερήφανοι γι’ αυτή μας την εκδήλωση. Για την PepsiCo, η υγεία και η ασφάλεια είναι τομείς κομβικής σημασίας και στοχεύουμε στην ανάδειξή τους και την ευαισθητοποίηση τόσο στων συναδέλφων, όσο και των συνεργατών μας. Η μεγάλη συμμετοχή στην εκδήλωση μας γεμίζει χαρά και επιβεβαιώνει την απήχηση των πρωτοβουλιών και των δράσεων Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης που αναλαμβάνουμε» δήλωσε η κα. Αναστασία Μακαριγάκη, Διευθύντρια Ανθρώπινου Δυναμικού σε Βαλκάνια, Ελλάδα, Κύπρο, Ισραήλ.

Η PepsiCo, είναι η δεύτερη μεγαλύτερη εταιρία τροφίμων στον κόσμο, η οποία δραστηριοποιείται στην Ελλάδα στο χώρο των σνακς (Tasty Foods) και στον χώρο των αναψυκτικών (PepsiCo-ΗΒΗ),  με  μια σειρά επώνυμων μαρκών όπως Lays, Cheetos, Doritos, Ruffles, Quaker, Pepsi, ΗΒΗ, Lipton, 7Up, Gatorade. Παντού στον κόσμο, η εταιρία αποτελεί πρότυπο για τον κλάδο με το όραμα της για «Απόδοση με Σκοπό»,  δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση στην ανάπτυξη του ανθρώπινου παράγοντα και την προστασία του περιβάλλοντος. Η Tasty Foods, πέραν της ηγετικής της θέσης στην ελληνική αγορά, παραμένει μια εταιρία που διακρίνεται τα τελευταία 10 χρόνια για το εργασιακό της περιβάλλον, τόσο στην Ελλάδα, όσο και στο εξωτερικό. Συστηματικά, καταλαμβάνει μία από τις 5 πρώτες θέσεις του διαγωνισμού “Best Places to Work ”, ενώ έχει βραβευτεί για τις πρακτικές της και πολιτικές διαχείρισης των ανθρώπων της και παρά την δύσκολη οικονομική συγκυρία καταφέρνει να συγκρατήσει την πορεία της.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ