ΣΔΕ: Αύξηση αριθμού συμμετοχών στα Αριστεία 2013

Με μεγάλη ανταπόκριση από τις εταιρείες, ολοκληρώθηκε την Παρασκευή 13 Σεπτεμβρίου η υποβολή συμμετοχών στα Αριστεία Εταιρικής Υπευθυνότητας ΣΔΕ 2013. Συνολικά, υποβλήθηκαν 80 συμμετοχές από 41 εταιρείες, μέλη και μη μέλη του ΣΔΕ.

Η αύξηση του αριθμού συμμετοχών κατά 16% σε σχέση με την προηγούμενη διοργάνωση, επιβεβαιώνει ότι οι επιχειρήσεις, όχι μόνο είναι ενεργές στο κομμάτι της Εταιρικής Υπευθυνότητας, αλλά αναγνωρίζουν την ανάγκη και υποστηρίζουν τη διαρκή προσπάθεια του Συνδέσμου για την περαιτέρω διάδοσή της σε άτομα και επιχειρήσεις ακόμα και μέσα σε περιόδους ύφεσης.

Οι επιχειρήσεις που συμμετέχουν με προγράμματα/δράσεις στα Αριστεία Εταιρικής Υπευθυνότητας ΣΔΕ 2013 είναι οι: ΑΒ, ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟΣ ΔΗΜΗΤΡΑ, ACROPOL ΧΑΡΑΓΚΙΩΝΗΣ, AEGEAN, ΑΘΗΝΑΪΚΗ ΖΥΘΟΠΟΙΪΑ, ALPHA BANK, ATTICA GROUP, ΓΑΙΑ, ΓΕΦΥΡΑ, CCC, COCA-COLA, COCA-COLA 3E, COSMOTE, ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΡΙΑ ΓΕΙΤΟΝΑ, ΕΥΔΑΠ, FARMERPLAN, FRIGOGLASS, ΙΚΕΑ, INTERAMERICAN, INTERSPORT, KNAUF, ΚΩΤΣΟΒΟΛΟΣ, ΜΑΡΙΝΟΠΟΥΛΟΣ, MEGA, MERCK, ΜΥΛΟΙ ΛΟΥΛΗ, NESTLE, NOVA/FORTHNET, ΟΠΑΠ, ΟΤΕ, PHILANTROPOI.GR, PROJECT YOU, PUBLIC, SCA, STAR CHANNEL, ΣΤΕΓΗ ΓΡΑΜΜΑΤΩΝ & ΤΕΧΝΩΝ, SUPER MARKET ΒΙΔΑΛΗΣ, TETRAPAK, UNILEVER, VODAFONE, WIND.

Οι νέες ενότητες έτυχαν της θετικής ανταπόκρισης των εταιρειών, ενώ το μεγαλύτερο αριθμό συμμετοχών συγκέντρωσαν οι ενότητες Κοινωνία, Περιβάλλον, Εργαζόμενοι και Συνεχής Δέσμευση & Προσφορά. Πιο συγκεκριμένα οι συμμετοχές στην ενότητα Κοινωνία ανέρχονται στις τριάντα μία (31), στην ενότητα Συνεχής Δέσμευση & Προσφορά στις είκοσι (20), στην ενότητα Περιβάλλον στις δέκα (10), στην ενότητα

Εργαζόμενοι στις έξι (6), στην ενότητα Υποστήριξη Νεανικής Επιχειρηματικότητας στις τρεις (3), στην ενότητα Κοινωνικά προϊόντα & Υπηρεσίες στις έξι (6) και στην ενότητα e- Δράσεις στις τέσσερις (4).

Η διοργάνωση, η οποία τελεί υπό την Αιγίδα του European Business Ethics Network (EBEN), θα κορυφωθεί με την Τελετή Απονομής την Τρίτη 12 Νοεμβρίου, στην Κεντρική Σκηνή της Στέγης Γραμμάτων & Τεχνών.

Την 6η διοργάνωση των Αριστείων Εταιρικής Υπευθυνότητας στηρίζουν μέχρι στιγμής ως Αρωγοί οι ANT1 TV, COCA-COLA ΤΡΙΑ ΕΨΙΛΟΝ, MEGA, ΟΠΑΠ, ΟΤΕ/COSMOTE, ΣΤΕΓΗ ΓΡΑΜΜΑΤΩΝ & ΤΕΧΝΩΝ και VODAFONE, ως Επίκουροι οι HENKEL, HOL, NOVA, UNILEVER και WIND και ως Υποστηρικτές οι AEGEAN AIRLINES, ΕΥΔΑΠ, NESTLE, Ε.Ι.ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ και ΦΑΓΕ.

Συνεργάτες για το σχεδιασμό της επικοινωνίας και για την πραγματοποίηση της εκδήλωσης οι Bakers, Bold Ogilvy, Foss, Initiative Media Athens, Magna events, OTE Academy, Rubicon και V+O COMMUNICATION.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ