CASTALIA: Κοντά στο «Χαμόγελο του Παιδιού»

Η ενέργεια κοινωνικής ευθύνης της CASTALIA θα διαρκέσει μέχρι τις 31 Δεκεμβρίου και μέρος από τις πωλήσεις προϊόντων που συμμετέχουν θα διατεθεί για την κάλυψη του κόστους ειδικών θεραπειών ενός Σπιτιού του Εθελοντικού Οργανισμού «το Χαμόγελο του Παιδιού».

Αναζητείστε στο κοντινό σας φαρμακείο τα προϊόντα CASTALIA με το ειδικό αυτοκόλλητο και επωφεληθείτε από την προσφορά στα πακέτα περιποίησης της σειράς Dermopur για ολοκληρωμένη εντατική φροντίδα της ευαίσθητης λιπαρής ή με τάση ακμής επιδερμίδας

Τα δερμοκαλλυντικά προϊόντα της CASTALIA αναπτύσσονται στα ερευνητικά κέντρα της Lavipharm σύμφωνα τα διεθνή πρότυπα ποιότητας και ασφάλειας. Παρασκευάζονται και συσκευάζονται στην Ελλάδα ακολουθώντας τα πρότυπα της φαρμακοποιίας. Τα προϊόντα CASTALIA συνιστώνται από δερματολόγους και πωλούνται στα φαρμακεία.

Στην ίδια ενέργεια κοινωνικής ευθύνης, συμμετέχει ειδικά για τα παιδιά και το Σιρόπι Tilman Junior Eucalyptus, το παιδικό σιρόπι από εκχύλισμα ευκαλύπτου, για τον ερεθισμένο λαιμό και την μπουκωμένη μύτη. Η Tilman είναι μια από τις μεγαλύτερες εταιρείες προϊόντων που έχουν φυτική προέλευση στην Ευρώπη και διακινούνται σε 30 χώρες ανά τον κόσμο. Με εξειδίκευση σε σκευάσματα που βασίζονται στη φύση, καινοτομούν κι αναπτύσσουν συνθέσεις με δύο βασικά κριτήρια: την ποιότητα και την ασφάλεια.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ