Η AXDW στηρίζει το Make-A-Wish Ελλάδος

Η Athens Xclusive Designers Week, η διεθνής εβδομάδα μόδας, δίνει την ευκαιρία στη 13χρονη Φανή από τον μη κερδοσκοπικό φιλανθρωπικό οργανισμό Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος), να πραγματοποίησει τη μεγαλύτερη ευχή της και να γίνει σχεδιάστρια μόδας, βλέποντας τις δημιουργίες της να παρουσιάζονται στη μεγαλύτερη πασαρέλα της Αθήνας!

H AXDW θα εκπληρώσει την ευχή του μικρού κοριτσιού με την πολύτιμη βοήθεια του σχεδιαστή Laskaris, ο οποίος ανέλαβε να πραγματοποιήσει 2 φορέματα σχεδιασμένα από τη Φανή και να τα παρουσιάσει κατά τη διάρκεια της επίδειξης του στη 14η εβδομάδα μόδας της Αθήνας. Επίσης, θα επιμεληθεί τη δημιουργία ενός tailor made φορέματος, που σχεδίασε η Φανή για να το φορέσει στο φινάλε της επίδειξης!

Πριν λίγες μέρες, η Φανή συναντήθηκε με τον σχεδιαστή στο ατελιέ του στο Κολωνάκι, για να επιλέξουν μαζί ποια από τα σχέδια της θα παρουσιαστούν στην επίδειξη του, που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 19 Οκτωβρίου, στο πλαίσιο της 14ης Athens Xclusive Designers Week.

Η 14η Athens Xclusive Designers Week θα πραγματοποιηθεί από τις 18 έως τις 21 Οκτωβρίου στο Συνεδριακό Κέντρο του Μεγάρου Εθνικής Ασφαλιστικής, παρουσιάζοντας τις αληθινές τάσεις της μόδας για τη νέα σεζόν!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ