DIAGEO Hellas: Στήριξη στους νέους

H DIAGEO Hellas χορήγησε σε έναν ακόμη νέο, τον Αποστόλη Μάρο, την ετήσια υποτροφία «Κυριάκος Μακρής», σε συνεργασία με το ALBA Graduate Business School at the American College of Greece, την Ένωση Εταιριών Διαφήμισης και Επικοινωνίας Ελλάδος και με την υποστήριξη των Βραβείων EFFIE Hellas.

Η υποτροφία αφορά στο Ακαδημαϊκό Πρόγραμμα The ALBA MBA, του ALBA Graduate Business School at the American College of Greece για το ακαδημαϊκό έτος 2013 – 2014 και μετά από αξιολόγηση του ALBA και της DIAGEO Hellas, επιλέχθηκε ο Αποστόλης Μάρος,  ο οποίος είναι κάτοχος πανεπιστημιακού τίτλου και διαθέτει πλούσια επαγγελματική εμπειρία. Με τη θέσπιση αυτής της υποτροφίας, η DIAGEO Hellas φιλοδοξεί να κρατήσει ζωντανή τη μνήμη και το παράδειγμα του Κυριάκου Μακρή, ενός παραδειγματικού στελέχους της εταιρείας. Ο Κυριάκος Μακρής είχε ενταχθεί στην ομάδα της DIAGEO Hellas το καλοκαίρι του 2006 ως SEE Category Manager, Media, Advertising & Market Production. Με την εργατικότητα και το ταλέντο του χάραξε μια λαμπρή πορεία στην εταιρεία, αναλαμβάνοντας σε πολύ νεαρή ηλικία τη θέση του Διευθυντή Προμηθειών για τη DΙΑGΕΟ Νότιας Ευρώπης.

Ο Αποστόλης Μάρος, σχετικά με τη χορήγηση της υποτροφίας «Κυριάκος Μακρής», έκανε την ακόλουθη δήλωση: «Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος που μου δίνεται η ευκαιρία να παρακολουθήσω το ακαδημαϊκό πρόγραμμα The ALBA MBA και θα ήθελα να ευχαριστήσω θερμά την DIAGEO Hellas. Νιώθω τυχερός που αξιολογήθηκα ως ο καταλληλότερος, μεταξύ τόσων ικανών συνυποψήφιών μου για την υποτροφία και είμαι σίγουρος ότι μέσα από αυτό το πρόγραμμα θα εμπλουτίσω τις γνώσεις μου και θα βελτιωθώ ως άνθρωπος και ως επαγγελματίας».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ