Ξεκινά η ψηφοφορία κοινού για τα Αριστεία

    Με την ψηφοφορία κοινού, που πραγματοποιείται για πρώτη φορά στην ιστορία του θεσμού των Αριστείων Εταιρικής Υπευθυνότητας του Συνδέσμου Διαφημιζομένων Ελλάδος, συνεχίζεται η διαδικασία αξιολόγησης των συμμετοχών που έχουν υποβάλει  οι εταιρείες στην ενότητα e-ΔΡΑΣΕΙΣ. Η online ψηφοφορία του κοινού θα πραγματοποιείται από τις 23 Οκτωβρίου έως τις 8 Νοεμβρίου 2013, μέσω της ειδικής πλατφόρμας που έχει δημιουργηθεί στο site των Αριστείων (www.aristia-sde.gr). Η πλατφόρμα περιλαμβάνει, εκτός από τα υποψήφια έργα, τα κριτήρια αξιολόγησης, τους όρους συμμετοχής, καθώς και γενικές πληροφορίες σχετικά με τη διαδικασία.

    Όπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση «στόχος του Συνδέσμου Διαφημιζομένων Ελλάδος είναι μέσω της νέας αυτής ενότητας να δώσει στο κοινό την ευκαιρία να αξιολογήσει τα ίδια προγράμματα και δράσεις Εταιρικής Υπευθυνότητας που υλοποιούν οι εταιρείες. Ταυτόχρονα, να ξεχωρίσει και να επιβραβεύσει εκείνες τις εταιρείες που, παρά την κρίση, επενδύουν μέσω των προγραμμάτων τους στον άνθρωπο και την κοινωνία, αποδεικνύοντας τελικά ότι το τρίπτυχο επιχείρηση-άνθρωπος-κοινωνία είναι αλληλένδετο».

    Σημειώνεται πως  μέσα από την ειδική πλατφόρμα ψηφοφορίας, το κοινό έχει τη δυνατότητα να συμμετέχει στην κλήρωση για πέντε διπλές προσκλήσεις για την Τελετή Απονομής που θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 12 Νοεμβρίου 2013, στην Κεντρική Σκηνή της Στέγης Γραμμάτων και Τεχνών.

    ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

    εισάγετε το σχόλιό σας!
    παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ